Facebook Pixel ΑΕΚ: Ήττα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία
| 2023-07-04 15:45:00

Ήττα για την ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ήττα για την ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ένωση ηττήθηκε 1-0 αν και είχε ευκαιρίες να πάρει το παιχνίδι απέναντι στη Λομομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Ήττα για την ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία. Η Ένωση ηττήθηκε 1-0 αν και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει το παιχνίδι απέναντι στη Λοκομοτίβα. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση βγάζοντας καλό ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο.

Ατύχησε όμως να δεχτεί πρώτη γκολ από μία στημένη φάση και συγκεκριμένα από ένα κόρνερ, στο οποίο ο Μερσινάι κέρδισε τον Ζίνι στον αέρα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και καρφώθηκε στα δίχτυα του Στάνκοβιτς.

«Είναι η πρώτη εφαρμογή αυτών που δουλεύουμε. Μόλις η πλειοψηφία των παικτών ενσωματώθηκε στην αποστολή. Σήμερα κάποιες στιγμές η ομάδα έδειξε, ότι η ομάδα έδειξε αυτά που έκανε και κάποιες ότι είναι σε προετοιμασία. Πρέπει να συνεχίσουμε την καθημερινή δουλειά», ανέφερε μετά το παιχνίδι ο Ματίας Αλμέιδα.

«Είναι λογικό στο πρώτο ματς να υπάρχει μπούκωμα και πίεση. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο. Σημαντικό, ότι χτίζουμε από το μηδέν και προχωράμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε έλεγχο και κυριαρχία. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Είναι νωρίς, δεν έχουν δουλευτεί όλα στην προπόνηση. Είναι αρχή. Κρατάμε τα καλά στοιχεία», ανέφερε ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Το επόμενο τεστ προετοιμασίας της ΑΕΚ είναι απέναντι στην Αντβέρπ στις 8 Ιουλίου.

Δείτε το ματς:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags