Facebook Pixel Ντίπρο: Εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του κόντρα στον ΠΑΟ - Αυτός ο παίκτης της Ντνίπρο υπέγραψε σε ομάδα της La Liga
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-07 03:25:00

Εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του κόντρα στον ΠΑΟ - Παίκτης της Ντνίπρο υπέγραψε σε ομάδα της La Liga

Sportdog Team
Εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του κόντρα στον ΠΑΟ - Παίκτης της Ντνίπρο υπέγραψε σε ομάδα της La Liga

Ήταν γνωστό πως αρκετοί παίκτες της ουκρανικής ομάδας ήταν στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων, με έναν από αυτούς μάλιστα να υπογράφει σε ισπανική ομάδα, λίγες ημέρες μετά τη ρεβάνς κόντρα στο Τριφύλλι.

Αρτέμ Ντόβμπικ: Ηταν «κοινό μυστικό» ότι μετά την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τον Γ` προκριματικό γύρο του Champions League, ο Αρτέμ Ντόβμπικ θα έφευγε από την Ντνίπρο-1 με πιθανότερο προορισμό την Ισπανία.

Κάτι που τελικά επισημοποιήθηκε σήμερα, με την ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου για την απόκτηση του 26χρονου Ουκρανού επιθετικού, ο οποίος πέρισε πέτυχε 29 γκολ και «μοίρασε» οκτώ ασίστ σε 39 συμμετοχές.
 
«Η Χιρόνα ενίσχυσε την επίθεσή της με την απόκτηση του 26χρονου Ουκρανού επιθετικού, Αρτέμ Ντόβμπικ. Ο παίκτης, που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο, έως τον Ιούνιο του 2028», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ενώ το κόστος της μεταγραφής, εκτιμάται στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος - Πανέξυπνος... τους δουλεύει με Σπανούλη - Για F4 ο Παναθηναϊκός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags