Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Ήταν θέμα χρόνου - Γνωστός Ισπανός παίκτης δεν θα παίξει ξανά δεν Εθνική αν δεν φύγει ο πρόεδρος (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-25 21:13:00

Ήταν θέμα χρόνου - Γνωστός Ισπανός παίκτης δεν θα παίξει ξανά δεν Εθνική αν δεν φύγει ο πρόεδρος (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ήταν θέμα χρόνου - Γνωστός Ισπανός παίκτης δεν θα παίξει ξανά δεν Εθνική αν δεν φύγει ο πρόεδρος (ΦΩΤΟ)

Έντονη δυσαρέσκεια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Λουίς Ρουμπιάλες να μην παραιτηθεί από την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF), σήμερα στην έκτακτη συνέλευσή της.

Ισπανία: Έντονη δυσαρέσκεια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Λουίς Ρουμπιάλες να μην παραιτηθεί από την προεδρία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF), σήμερα στην έκτακτη συνέλευσή της.

«Δεν θα παραιτηθώ, θα  πολεμήσω μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του  ο Λουίς Ρουμπιάλες, προσπαθώντας να  απαντήσει στο σάλο που έχει προκαλέσει το φιλί του στο στόμα της παίκτριας Χένι Ερμόσο κατά τη διάρκεια των εορτασμών μετά τη νίκη της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας, επιθετικός της Μπέτις και της εθνικής Ισπανίας, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι αποχωρεί από την εθνική ομάδα μετά από την απόφαση του Ρουμπιάλες να παραμείνει στην RFEF:  

«Έχω πάρει την απόφαση να μην επιστρέψω στην Εθνική ομάδα μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και τέτοιου είδους πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες. Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος. Ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος δεν νιώθω ότι εκπροσωπούμαι από αυτό που συνέβη σήμερα. Το να φοράω τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας είναι ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί στην καριέρα μου. Δεν ξέρω αν θα είμαι ποτέ ξανά επιλογή, αλλά έχω πάρει την απόφαση να μην επιστρέψω στην εθνική μέχρι τα πράγματα αλλάζουν και τέτοιου είδους πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες. Για ένα πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και αξιοπρεπές ποδόσφαιρο», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα λίστα Αταμάν μετά τον Μίχαϊλιουκ - Νο1 είναι ΝΒΑer με συμβόλαιο - Μόνο ο Γιαννακόπουλος τόσα λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags