Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Στην Ισπανία με ειδική ρύθμιση ο Σωκράτης - Απέρριψε μεγάλες προτάσεις - Ποιο είναι το... μεγάλο του όπλο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-10 18:24:00

Στην Ισπανία με ειδική ρύθμιση ο Σωκράτης - Απέρριψε μεγάλες προτάσεις - Ποιο είναι το... μεγάλο του όπλο!

του Γιώργου Κτενά

Πώς ο Παπασταθόπουλος έκανε το "κόλπο γκρόσο" και είναι έτοιμος να υπογράψει στη La Liga και γιατί το όνομά του βρίσκεται τόσο ψηλά στην Ευρώπη.

Σε πολύ υψηλό επίπεδο είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς όλα δείχνουν ότι η επόμενη ομάδα του θα είναι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν - Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ψάχνει έναν στόπερ επιπέδου στη Μπέτις, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα (που το όνομά του είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού), και ο Sokratis είναι η λύση που έχει προκριθεί.

Ο 35χρονος άσος βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά τη αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, στις αρχές τού περασμένου καλοκαιριού, και το προηγούμενο διάστημα έκανε προπονήσεις με τη Νίκη Βόλου (πέρα από το πρόγραμμα με τον δικό του γυμναστή), για να βρεθεί σε ρυθμό ομάδας.

Το όνομα του Σωκράτη είχε συνδεθεί όλο το προηγούμενο διάστημα με ομάδες από την Κύπρο και την Αραβία μέχρι τη Σαμπντόρια και την Καλαμάτα, αλλά φαίνεται ότι ο πεπειραμένος άσος το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Λυκάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, ώστε να μάθουμε περισσότερα για τη Μπέτις και τις ανάγκες στην άμυνα.

"Δεν κυκλοφορούν στόπερ με το βιογραφικό του Σωκράτη - Δεν ξέρουν την καριέρα στην Ελλάδα - Έτσι θα παιξει στην Μπέτις"

"Έχει καλό βιογραφικό ο Παπασταθόπουλος, με θητεία σε Μίλαν, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, δε κυκλοφορούν πολλοί ελεύθεροι στόπερ με αυτό το βιογραφικό. Πιθανότατα δεν γνωρίζουν την καριέρα του στον Ολυμπιακό, κανείς στην Ισπανία δεν ασχολείται με την Ελλάδα, αλλά ο Σωκράτης έχει όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο", ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο ο καλός συνάδελφος.

Οικονομικά;

"Δεν θα ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα, λύση ανάγκης για να την βγάλουν μέχρι τον Γενάρη θα είναι και μετά βλέπουμε. Υπάρχει κανονισμός στην Ισπανία, άλλωστε, που μπορεί μια ομάδα να αντικαταστήσει έναν παίκτη αν τραυματιστεί σοβαρά".

Μπορεί να ταιριάξει στο στιλ της Μπέτις και να μπει άμεσα στις υποχρεώσεις της;

"Ο Σωκράτης έχει να παίξει καιρό και η σωματοδομή του θέλει χρόνο. Αλλά δεν ξέρω σε ποια κατάσταση είναι, μπορεί να χρειάζεται λίγο χρόνο για να μπει 11άδα. Η Μπέτις παίζει 4-2-3-1 παίζει, βασικός στόπερ της είναι ο Χερμαν Πετσέλα που δεν θα έλεγα ότι πολυταιριάζει το στιλ του με του Παπασταθόπουλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουγιάνοβιτς για μεγάλη ελληνική ομάδα - Κέρδος 18.5 εκατ. από 6 μεταγραφές - "Θυσίασε" τον Κουλούρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags