Facebook Pixel La Liga: "Καυτός" Γκριεζμάν με χατ τρικ και τρελό γκολ... κατά λάθος! Η Ατλέτικο συνέτριψε τη Θέλτα του Δουβίκα (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-22 00:07:00

"Καυτός" Γκριεζμάν με χατ τρικ και τρελό γκολ... κατά λάθος! Η Ατλέτικο συνέτριψε τη Θέλτα του Δουβίκα (Vid)

Sportdog Team

"Όργια" από τον Γάλλο παικταρά και άνετο διπλό με 3-0 για τους Ροχιμπλάνκος.

La Liga: Με τον Γκριεζμάν να "πετάει φωτιές" και με παίχτη παραπάνω από το 25o λεπτό, η Ατλέτικο νίκησε 0-3 την Θέλτα και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ, έχοντας και ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ήδη στο πρώτο 10λεπτο είχαν 3 τελικές με Λάρσεν, Άσπας και Μινγκέθα με τον Όμπλακ όμως να είναι εκεί. Η φάση που άλλαξε τη ροή της αναμέτρησης έγινε στο 25′ όταν ο Βιγιάρ έχασε την μπάλα από τα χέρια του και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Μοράτα, με το διαιτητή Κουάντρα εκτός από το πέναλτι να δείχνει και την κόκκινη κάρτα.

Και πάλι όμως η Θέλτα ήταν απειλητική, αλλά τα σουτ των Άσπας και Λάρσεν έφυγαν έξω. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με το δοκάρι του Μπαμπά στο 55′. 9 λεπτά αργότερα η Ατλέτικο κλείδωσε το ματς με τυχερό τρόπο καθώς ο Γκριεζμάν στην προσπάθειά του να πασάρει στον Μοράτα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Το τελικό 0-3 έγινε στο 70 και πάλι από τον Γκριεζμάν ο οποίος έκλεισε ιδανικά μια φοβερή ενέργεια του Μοράτα. Ο Γάλλος έκανε χατ τρικ μετά από 4,5 χρόνια και το εντυπωσιακό 2-5 Σεβίλλη-Ατλέτικο. Έφτασε τα 181 γκολ και έγινε ο 5ος σκόρερ στην ιστορία της La Liga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπλόκο" από Σεβίλλη και γκρίνια για τη διαιτησία η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags