Facebook Pixel Βάζει πλάτη στον Τσάβι ο Λαπόρτα: ’’Είμαστε περήφανοι που είναι προπονητής μας’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-18 03:27:00

Βάζει πλάτη στον Τσάβι ο Λαπόρτα: ’’Είμαστε περήφανοι που είναι προπονητής μας’’

Sportdog Team
Βάζει πλάτη στον Τσάβι ο Λαπόρτα: ’’Είμαστε περήφανοι που είναι προπονητής μας’’

Ο πρόεδρος της ομάδας υποστήριξε δημόσια τον Τσάβι.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας την περασμένη σεζόν με τον Τσάβι στο τιμόνι και φέτος βρίσκεται στην 3η θέση της La Liga, ενώ στοχεύει και στην πρόκριση στους ''16'' του Champions League. Οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει όχι και με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο και πάνω από το κεφάλι του κόουτς του είχαν μαζευτεί σύννεφα. Ο Λαπόρτα με δημόσια τοποθέτησή του, διέψευσε όλα τα σενάρια και πήρε θέση υπέρ του Τσάβι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Θέλω να το καταστήσω πολύ σαφές, όπως έκαναν και ο Ντέκο αλλά και οι διευθυντές του διοικητικού συμβουλίου, ότι βρισκόμαστε απόλυτα στο πλευρό του προπονητή μας, και είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Τσάβι για προπονητή μας, για την επαγγελματική και ανθρώπινη ταυτότητά του.

Εδώ είμαστε σαν ένας ανανάς, κλείνουμε τα κενά. Αυτή τη στιγμή , είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε μαζί. Τώρα είμαστε σε μια περίοδο κατά την οποία οι τραυματίες αναρρώνουν και σε λίγο ο Τσάβι θα έχει και άλλες διαθέσιμες επιλογές. Είμαστε σε μία μεταβατική κατάσταση και είναι σημαντικό πως θα ολοκληρωθεί. Εδώ δουλεύουμε έτσι ώστε να είμαστε πιο δυνατοί στη τελική ευθεία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags