Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φώτης Ιωαννίδης: "Έρωτας" κορυφαίου προπονητή με Ιωαννίδη - Ισπανική ομάδα με έσοδα 120 εκατ. - Πόσα χρήματα δίνει σε ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-24 23:25:00

"Έρωτας" κορυφαίου προπονητή με Ιωαννίδη - Ισπανική ομάδα με έσοδα 120 εκατ. - Πόσα χρήματα δίνει σε ΠΑΟ!

Οι Μιχείες

Τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο και τον θέλει στην ομάδα του! Η διοίκηση είναι θετική και μάλιστα υπάρχει και το μπάτζετ για να πείσει τους Πράσινους να τον δώσουν, κρατώντας και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Παναθηναϊκός: Καθημερινά γράφονται και λέγονται πολλά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για τον Φώτη Ιωαννίδη. Δικαίως... Για τον Γενάρη είναι πλέον χιλιοειπωμένο: is not for sale. Εκτός φυσικά κι αν σκάσει πρόταση plus 15.000.000 ευρώ και μπει σε προβληματισμό το αφεντικό. Λέμε τώρα...

Από εκεί και πέρα είναι επίσης γνωστό πως οι ξένες ομάδες κάνουν ... παρέλαση, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του Ιωαννίδη. Προσοχή, δεν μιλάω για προτάσεις στον Παναθηναϊκό, υπάρχει τεράστια διαφορά. 

Πάμε και στα... ολόφρεσκα: μια ομάδα που εσχάτως έχει μπει πολύ δυνατά στους μνηστήρες του Ιωαννίδη είναι η Βιγιαρεάλ! Ναι, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, εναντίον της οποίας στο νικηφόρο 2-0 ο Ιωαννίδης είχε σκοράρει και γενικά είχε κάνει μια μεγάλη εμφάνιση! 

Το... γλυκό για τον Ιωαννίδη στη Βιγιαρεάλ ήρθε και έδεσε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της από τον Μαρθελίνιο. Ο 58χρονος Ισπανός ήταν ο τεχνικός της Μαρσέιγ όταν αυτή αποκλείστηκε τον Αύγουστο από τον Παναθηναϊκό με το Φώτη Ιωαννίδη να ... οργιάζει και στα δυο μας κόντρα στους Γάλλους, βγάζοντας ασίστ στο ένα και σκοράροντας στο άλλο. Ο Μαρθελίνιο έμεινε εντυπωσιασμένος από τον Έλληνα επιθετικό του Παναθηναϊκού, κοινώς τον "ερωτεύτηκε" και έχει συμφωνήσει απόλυτα με το scouting Department της Βιγιαρεάλ ως προς την απόκτηση του.

 Η Βιγιαρεάλ που πούλησε τους καλύτερους παίκτες της -συνολικά 14 με έσοδα πάνω απο 120.000.000 -για λόγους γηπέδου/προπονητικού κέντρου, προσέλαβε τον Μαρθελίνιο όχι τόσο για να σώσει την φετινή σεζόν, αλλά για να κτίσει την επόμενη μεγάλη ομάδα της. Με μεταγραφές κι αφίξεις παικτών κυρίως το ερχόμενο καλοκαίρι ( και ξεσκαρτάρισμα του σημερινού έμψυχου υλικού). 

Ο Ιωαννίδης ,λοιπόν, αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Βιγιαρεάλ, ακόμη και με προοπτική καλοκαιριού, με την "σφραγίδα" του κόουτς Μαρθελίνιο. 

Σημειολογικά να αναφέρω πώς οι δύο τελευταίες αγορές του ισπανικού club σε σέντερ φορ πού βρίσκονται στο σημερινό ρόστερ είναι ο Τζεράρντ Μορένο (20 εκατομμύρια τον Ιούλιο του 2018 από την Εσπανιόλ) και ο Νορβηγός Σόρλοθ (10 εκατομμύρια, το περασμένο καλοκαίρι από τη Λειψία). 

Στο δια ταύτα: όπως προβλέπουν στην ισπανική πιάτσα agents, η Βιγιαρεάλ μπορεί να κυμανθεί σε αυτά τα ποσά ή κάπου ενδιάμεσα προσφέροντας και υψηλό ποσοστό μεταπώλησης, για να αγοράσει τον Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό.Χαίρετε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με την τιμωρία του Ολυμπιακού - Γιατί πηγαίνουν στο CAS ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags