Έστω και δύσκολα η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Μαγιόρκα στο Στάδιο "Μετροπολιτάνο" στο ματς που έκλεισε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα στη 14η αγωνιστική της La Liga.

Πολύ καλά οργανωμένη στο πρώτο ημίχρονο η Μαγιόρκα, δεν κινδύνευσε καθόλου πλην της φάσης του 8ου λεπτού, όταν μετά τη σέντρα του Λίνο, ο Κορέα βρέθηκε σε επίκαιρι θέση μέσα στην περιοχή, αλλά πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια του Ραϊκοβιτς. Αυτή ήταν η μία απ΄πο τις μόλις δύο φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η άλλη ανήκει στους “πειρατές”. Στο 19ο λεπτό, ο Ροντρίγκεθ εκτέλεσε πολύ ωραία ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του, ο Νάσταζιτς βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής απέναντι από τον όμπλακ, αλλά η κεφαλιά του Σέρβου αμυντικού πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Σλοβένου τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο μπήκε με αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και αφού έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Άλβαρο Μοράτα, βρήκε το γκολ που επιθυμούσε σφόδρα, με μία εκπληκτική κεφαλιά του Αντουάν Γκριεζμάν στο 64ο λεπτό. Οι Μαδριλένοι με τη νίκη τιους αυτή έπιασαν τη Μπαρτσελόνα στην 3η θέση, δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή, πρώτη του Νοεμβρίου στο “Καμπ Νου”.

Η βαθμολογία: