Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Δεν τα ξέρουν καλά στη Σεβίλλη - Θέλουν να πάρουν... όσο-όσο τον Ιωαννίδη - "Επιλογή χαμηλού κόστους"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-04 10:21:00

Δεν τα ξέρουν καλά στη Σεβίλλη - Θέλουν να πάρουν... όσο-όσο τον Ιωαννίδη - "Επιλογή χαμηλού κόστους"

Sportdog Team
Δεν τα ξέρουν καλά στη Σεβίλλη - Θέλουν να πάρουν... όσο-όσο τον Ιωαννίδη - "Επιλογή χαμηλού κόστους"

Οι Ανδαλουσιανοί είναι οι νέοι ενδιαφερόμενοι για τον Έλληνα επιθετικό, αλλά κάτι δεν γνωρίζουν καλά ως προς την αξία του άσου του Παναθηναϊκού.

Μετά τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγκάρδη και η Σεβίλλη φέρεται να έχει βάλει στο "στόχαστρό" της τον Φώτη Ιωαννίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "todofichajes", η ομάδα από την Ανδαλουσία παρακολουθεί την περίπτωση του 23χρονου επιθετικού του Παναθηναϊκού, θεωρώντας τον από τους πλέον ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, το ρεπορτάζ τον Ισπανών, παρότι σημειώνει ορθά ότι ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τους Πράσινους, αναφέρει ότι η αξία του αποτιμάτα στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ (προφανώς επικαλείται το Transfermarkt), κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αφού ο Παναθηναϊκός τον κοστολογεί με πολλά περισσότερα χρήματα.

Επίσης, δεν έχει καμία απολύτως βάση η αναφορά των Ισπανών πως: «πρόκειται για μία επιλογή χαμηλού κόστους για τα ταμεία ενός οικονομικά εξαντλημένου συλλόγου, οπότε φαίνεται ότι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με τον Έλληνα διεθνή». 

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίδυμο-δυναμίτης στον ΠΑΟ - Αυτό ήταν τελικά το πρόβλημα του Βιλένα - Μαέστρος Γιοβάνοβιτς με Λοντίγκιν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags