La Liga: Ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι για την Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Μετροπολιτάνο" απέναντι στην ουραγό Αλμερία, μετατράπηκε σε ντέρμπι στην επανάληψη, με τους "ροχιμπλάνκος" να κατακτούν τελικά τους πολύτιμους τρεις βαθμούς με το οριακό 2-1 και να μειώνουν στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Πολύ καλύτερη η Ατλέτικο, μπήκε με επιθετική διάθεση στο παιχνίδι, σκόραρε στο 5ο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Γκριεζμάν, αλλά πολύ γρήγορα βρήκε λύσεις, σκοράροντας δις μέσα σε τέσσερα λεπτά. Στο 18ο λεπτό, άνοιξε το σκορο Άλβαρο Μοράτα με έξοχη ατομική προσπάθεια και τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά το ωραίο γύρισμα του Γιορέντε, ο Άνχελ Κορέα έγραψε το 2-0. Η ομάδα της Ανδαλουσ’ιας προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια, κυρίως με τα έξι κερδισμένα κόρνερ που είχε στο πρώτο 45λεπτο, αλλά τελικά απείλησε μία φορά και αυτή με ένα μακρινό σουτ από τον Μπαπτιστάο.

Στην επανάληψη άλλαξε εντελώς η εικόνα του αγώνα, με την Αλμερία να μειώνει στο 62ο λεπτό και στη συνέχεια να απειλεί σε τρεις περιπτώσεις τους Μαδριλένους, αλλά ο όμπλακ είχε τρεις σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Εμπάρμπα, Αρίμπας και Μπαπτιστάο. Αυτή ήταν η 17η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Σιμεόνε, η Αλμερία παρά την καλή της προσπάθεια, παρέμεινε ουραγός και χωρίς νίκη στη La Liga.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να κάνει πάταγο ο Άλβες - "Ψάχνεται" για φορ των... 68 εκατ. στον Ολυμπιακό - 145 γκολ, 53 ασίστ! (pic-vid)