Η Τζιρόνα νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την Ατλέτικο Μαδρίτης γκρεμίζοντας και την τελευταία ομάδα που δεν είχε νικήσει στην ιστορία της στην Λα Λίγκα. Γκολ νίκης στις καθυστερήσεις ο Μαρτίν. Χατ-τρικ ο Μοράτα αλλά τέταρτη σερί ήττα εκτός έδρας για πρώτη φορά με τον Σιμεόνε στον πάγκο της η Ατλέτικο.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε 3-2 για την Τζιρόνα σε ματς διαφήμιση που έπρεπε να έχει κι άλλα γκολ από τις δύο ομάδες.
Η Τζιρόνα παρέσυρε σε τρελό ρυθμό τους ροχιμπλάνκος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με Βάλερι (2′), Σάβιο (26′), Μπλιντ (39′) και η ομάδα του Σιμεόνε με τον Μοράτα (14′, 44′) από ισάριθμες ασίστ του Γκριζμάν.
Η εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου εντυπωσιακή από την Ατλέτικο που απαίτησε την ισοφάριση με έξι ευκαιρίες στα πρώτα οκτώ λεπτά και γκολ ισοφάρισης από τον Μοράτα για το χατ-τρικ στο 54ο λεπτό.
Από εκεί και πέρα η Ατλέτικο πρόσεξε περισσότερο την άμυνα όπως και η Τζιρόνα η οποία ήταν η μόνη που απειλούσε με Ντόβμπικ (62′), Κόουτο (73′), Αλέις Γκαρθια (78′).
Τελικά το γκολ της νίκης ήρθε στις καθυστερήσεις για τους γηπεδούχους με καταπληκτική εκτέλεση του Μαρτίν.
Η Τζιρόνα νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της την Ατλέτικο Μαδρίτης και έπιασε ξανά στην κορυφή την Ρεάλ Μαδρίτης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο