Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο σκηνικό στη LaLiga: Οπαδός έβαλε δάχτυλο στον πρωκτό παίκτη ενώ εκτελούσε πλάγιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 09:34:00

Απίθανο σκηνικό στη LaLiga: Οπαδός έβαλε δάχτυλο στον πρωκτό παίκτη ενώ εκτελούσε πλάγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Ο Λούκας Οκάμπος της Σεβίλλης δεν αντέδρασε άσχημα επειδή έχει δύο κόρες.

Σίγουρα αυτό δεν το έχετε ξαναδεί! Ένας φίλαθλος έβαλε το δάχτυλό του στον πρωκτό του Οκάμπος, όταν αυτός έφτασε κοντά στις κερκίδες για να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Η αναφερόμενη ενέργεια συνέβη κατά τη διάρκεια του Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλλη για τη LaLiga.

Ο οπαδός άγγιξε τον πισινό του Αργεντινού εξτρέμ με το δάχτυλό του, οδηγώντας σε μια καταδικαστέα επίθεση. Ο παίκτης των Ανδαλουσιάνων σταμάτησε τον αγώνα και φώναξε τον διαιτητή, αλλά το ματς διακόπηκε μόνο για λίγο και συνεχίστηκε κανονικά με τον θεατή να παραμένει στη θέση του.

Οκάμπος: «Αν συμβεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο...»

Μετά το παιχνίδι, ο Λούκας Οκάμπος είπε: "Ελπίζω η LaLiga να το πάρει στα σοβαρά, όπως το θέμα του ρατσισμού. Δεν νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι της Ράγιο είναι έτσι, μας αντιμετωπίζουν πάντα με σεβασμό, αλλά πάντα υπάρχει ένας ανόητος. Ελπίζω να μην συμβεί σε άλλα γήπεδα, γιατί αν συμβεί στο γυναικείο ποδόσφαιρο ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Συγκρατήθηκα γιατί έχω δύο κόρες και ελπίζω αύριο να μην τους συμβεί , οπότε ας ελπίσουμε ότι θα πάρουν τα αντίποινα που "Πρέπει να τα πάρουν και να αφήσουν έναν ανόητο να μην λερώσει τους οπαδούς, που συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά ."

Επίσημη ανακοίνωση από τη Σεβίλλη

Μετά τον αγώνα, η Σεβίλλη εξέδωσε μια ανακοίνωση: «Η Σεβίλλη λυπάται βαθιά για το περιστατικό που συνέβη αυτή τη Δευτέρα στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου ο παίκτης μας Λούκας Οκάμπος υπέστη μια άσεμνη και εντελώς ανάρμοστη χειρονομία από έναν τοπικό οπαδό. Η Sevilla FC ελπίζει ότι θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα που προβλέπονται στους κανονισμούς ώστε να μην επαναληφθεί μια τέτοια συμπεριφορά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και το έχει μεταφέρει στη LaLiga. Αυτές οι χειρονομίες και συμπεριφορές δεν πρέπει να επιτρέπονται στον αγώνα μας. "Εάν φιλοδοξούμε να είμαστε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο Τέλος, η Σεβίλλη εκφράζει τη μέγιστη υποστήριξή της στον Λούκας Οκάμπος, ο οποίος επέδειξε μεγάλο επαγγελματισμό και γνώση, παρά την απαράδεκτη στάση του οπαδού που τον επέπληξε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags