Facebook Pixel "Μύλος" με Μπενζεμά στην Σ. Αραβία - Έφυγε από την προπόνηση της Αλ Ιτιχάν
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 18:03:00

"Μύλος" με Μπενζεμά στην Σ. Αραβία - Έφυγε από την προπόνηση της Αλ Ιτιχάντ

Sportdog Team
"Μύλος" με Μπενζεμά στην Σ. Αραβία - Έφυγε από την προπόνηση της Αλ Ιτιχάντ

Ο Γάλλος επιθετικός... φωνάζει ότι δεν περνάει καλά στη Σαουδική Αραβία και μάλιστα οι σχέσεις του με τον τεχνικό της Αλ Ιτιχάντ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο έχουν πάει πλέον στα άκρα.

Καρίμ Μπενζεμά: Μπορεί ο Γάλλος επιθετικός να επέστρεψε στις υποχρεώσεις της Αλ Ιτιχάντ, μετά την άρνησή του να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας, όμως η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας μυρίζει...μπαρούτι μιας και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ δεν απολογήθηκε μπροστά στην ομάδα για την απουσία του όπως ζήτησε ο Αργεντίνος τεχνικός.

Μάλιστα ο Γάλλος συμμετείχε στο πρώτο μισό της προπόνησης της Δευτέρας, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα, όπως του ζήτησε ο Γκαγιάρδο, με τους δύο μάλιστα να έχουν φραστικό επεισόδιο, με τον περσινό κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να αποχωρεί από την προπόνηση και πηγές να αναφέρουν ότι ο Αργεντίνος τεχνικός ήταν αυτός που τον έδιωξε.

Πλέον αυτό που γίνεται σαφές είναι πως ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ξένο σώμα στην Αλ Ιτιχάντ, με το πρόβλημα για την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είναι πως ο Γάλλος δεν μπορεί να αποχωρίσει μιας και έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος και πλέον θα μείνει πια επ’ αόριστον εκτός ομάδας μαζί με τους κομμένους και τους τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενημερώθηκε ο Καρβαλιάλ για... Γιάνσεν - Η πρώτη εμφάνισή του στο γήπεδο, ραντεβού σήμερα με Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags