Facebook Pixel Φουλάρει για τελικό η Μπιλμπάο - Διπλό στην έδρα της Ατλέτικο
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 00:39:00

Φουλάρει για τελικό η Μπιλμπάο - Διπλό στην έδρα της Ατλέτικο με γκολ του Μπερενγκέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φουλάρει για τελικό η Μπιλμπάο - Διπλό στην έδρα της Ατλέτικο με γκολ του Μπερενγκέρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Βάσκοι έκαναν το πρώτο βήμα για να προκριθούν για ακόμα μια φορά τα τελευταία χρόνια στον τελικό του Copa Del Rey, μιας και επικράτησε με 0-1 στην έδρα των Ροχιμπλάνκος, στον πρώτο ημιτελικό, έχοντας για σκόρερ τον Μπερενγκέρ που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Copa Del Rey: Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0) μέσα στο «Μετροπολιτάνο», το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Άλεξ Μπερενγκέρ από την «άσπρη βούλα».

Ήττα για την Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε στο «σπίτι» της από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού για το Copa del Rey.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Άλεξ Μπερενγκέρ, ο οποίος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα» στο 25ο λεπτό του αγώνα. Το πέναλτι κέρδισε ο Μπενιάτ Πράδος ύστερα από παράβαση του Ρεϊνίλντο Μαντάβα.

Οι παίκτες του «Τσόλο» στη συνέχεια του αγώνα ανέβασαν ρυθμό, δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, όμως ο Αγκιρεθαμπάλα «κατέβασε» ρολλά και κράτησε το μηδέν για τους φιλοξενούμενους. Η ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας είναι προγραμματισμένη για τις 29 Φερβουαρίου στις 22:30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με το μέλλον του Καρβαλιάλ σε Ολυμπιακό - "Συνεχίζει κανονικά, ψευδές ότι αποχωρεί"

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags