Κάρλος Καρβαλιάλ: "Βόμβα" έριξε το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) ρεπορτάζ από την Πορτογαλία που ανέφερε ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα αποχωρούσε άμεσα από την ομάδα, όμως νέο δημοσίευμα και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα dominiodebola.com σημειώνει ότι τα πράματα άλλαξαν και θα παραμείνει στους Ερυθρόλευκους.

«Αποκλειστικό: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ συνεχίζει ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Καρβαλιάλ εργάζεται κανονικά προετοιμάζοντας την ομάδα του για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε τη σημερινή προπόνηση, όπως θα κάνει και την αυριανή προπόνηση. Παρότι αναφέρθηκε από τον ελληνικό Τύπο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αποχωρεί, οι πληροφορίες αυτές είναι προς το παρόν ψευδείς», αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ.

Την ίδια στιγμή το site flashscore.pt αναφέρει ότι «ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ακόμη επίσημα ενημερωθεί για την επιθυμία του συλλόγου να τερματίσει τη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών και ως εκ τούτου εξακολουθεί να είναι επικεντρωμένος στην προετοιμασία του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ. Ο Καρβαλιάλ έκανε την προπόνηση της Τετάρτης και αναμένει να είναι παρών στην αυριανή προπόνηση, εκτός αν υποδείξει διαφορετικά η διοίκηση του Ολυμπιακού», σημειώνεται στο δεύτερο δημοσίευμα.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) έγινε γνωστό πως υπηρξε συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Ολλανδό πρώην τεχνικό της Άλκμααρ, Πασκάλ Γιάνσεν, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια απόφαση για συνεργασία, την ίδια στιγμή που ο Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε κανονικά προπόνηση στους Ερυθρόλευκους, στου Ρέντη, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (10/2) με τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλο λάθος, ποτέ πάγκο ο Φορτούνης - Ο Μαρινάκης ξέρει αν πρέπει να φύγει - Δεν χωράει στον ΠΑΟ"!