Facebook Pixel Έσκασε... βόμβα στη Μπαρτσελόνα! Καταδίκη για φορολογικές απάτες
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 18:10:00

Έσκασε... βόμβα στη Μπαρτσελόνα! Καταδίκη για φορολογικές απάτες - Καλείται να πληρώσει ποσό... μαμούθ

Sportdog Team
Έσκασε... βόμβα στη Μπαρτσελόνα! Καταδίκη για φορολογικές απάτες - Καλείται να πληρώσει ποσό... μαμούθ

Νέο σοβαρό πρόβλημα για τους Μπλαουγκράνα, μιας και όπως έγινε γνωστό καταδικάστηκαν για φορολογικές απάτες στο παρελθόν και καλούνται να πληρώσουν ένα τεράστιο ποσό.

Μπαρτσελόνα: Οικονομικών προβλημάτων συνέχεια για τους Καταλανούς μιας και όπως έγινε γνωστό καταδικάστηκαν από το ιοικητικό Επιμελητήριο του Εθνικού Δικαστηρίου της Ισπανίας σε πληρωμή ύψους 23 εκατομμυρίων ευρώ για φορολογικές παρατυπίες σε καταβολές προς ατζέντηδες ποδοσφαιριστών την περίοδο 2012-2015, με την απόφαση να σημειώνει ότι οι προμήθειες προς του ατζέντηδες αποτελούν εισόδημα μισθωτής εργασίας και ως εκ τούτου υπόκεινται σε φορολογία, την οποία ο σύλλογος δεν πλήρωσε ποτέ.

«Από τα στοιχεία που επαληθεύτηκαν από την Επιθεώρηση, προκύπτει ότι οι πληρωμές που έγιναν από τον σύλλογο έγιναν στο όνομα και για λογαριασμό των αθλητών που είναι οι πραγματικοί αποδέκτες των υπηρεσιών που παρέχουν οι ατζέντηδες, ενώ φαίνεται ότι οι μάνατζερς παρέχουν υπηρεσία που παραγγέλθηκε από τον σύλλογο ή εκπροσωπεί τον σύλλογο, ο οποίος δεν είναι διαπιστευμένος με κανέναν τρόπο και η πραγματικότητα που αντικατοπτρίζεται στα έγγραφα του φακέλου είναι αντίθετη με αυτές τις συνθήκες, καθώς οι μάνατζερς εκπροσωπούν τους παίκτες και ενεργούν προς το συμφέρον τους.

Η επιθεώρηση καταλήγει ότι η σχέση που εφαρμόζεται μεταξύ της Μπαρτσελόνα και των αντιπροσώπων χρησιμεύει μόνο για την κάλυψη των πληρωμών που πραγματοποιεί ο σύλλογος στους παίκτες. Αυτό το πόρισμα συμμερίζεται το Επιμελητήριο» αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την Μπαρτσελόνα να απαντά πως ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο για την ανατροπή της απόφασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ και ΠΑΟ για Μασούρα - Πόσα ζητάει από τον Ολυμπιακό, μεταγραφή στο Euro - Υπογράφει ο Πασχαλάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags