Facebook Pixel Τεράστια νίκη για Σεβίλλη - Σόκαρε την Ατλέτικο
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-11 21:49:00

Τεράστια νίκη για Σεβίλλη - Σόκαρε την Ατλέτικο και έκανε... δώρο στην Μπιλμπάο (Hls)

Sportdog Team

Μετά από δύο ήττες μέσα στη σεζόν από την Ατλέτικο, στο ματς του πρώτου γύρου και στο Κύπελλο, με 1-0, η Σεβίλη με το ίδιο σκορ επικράτησε απόψε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» των «ροχιμπλάνκος» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

La Liga: Μετά από δύο ήττες μέσα στη σεζόν από την Ατλέτικο, στο ματς του πρώτου γύρου και στο Κύπελλο, με 1-0, η Σεβίλη με το ίδιο σκορ επικράτησε απόψε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» των «ροχιμπλάνκος» και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Η τρίτη νίκη επί των ημερών του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, δεύτερη σερί μετά το εκτός έδρας 2-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο και πρώτη των Ανδαλουσιάνων στο «σπίτι» τους μετά τις 26/09 και το «τρίποντο» επί της Αλμερία (έκτοτε μετρούσε πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες), προήλθε από το γκολ του Ρομέρο στο 15΄.

Μετά το 0-1 απί την Αθλέτικ στο Κύπελλο και το 1-1 με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου», η Ατλέτικο έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς «τρίποντο», ενώ άπαντες στο σύλλογο περιμένουν τα νέα για τον τραυματισμό του Άλβαρο Μοράτα (αντικαταστάθηκε στο 46΄ από τον Ντεπάι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε… μόνος του ο Μπερνάρ - Το καμπανάκι σε ΠΑΟ ενόψει ΠΑΟΚ - Κίνηση με νόημα Τερίμ για Σπόραρ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags