Facebook Pixel Πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Μπαρτσελόνα η Γρανάδα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-12 00:14:00

Οριστικά τέλος το πρωτάθλημα για Μπαρτσελόνα - "Αντρικός" βαθμός της Γρανάδα που μπορούσε και τη νίκη (Hls)

Sportdog Team

Η Γρανάδα προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα των Μπλαουγκράνα, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τους Καταλανούς να αποσπούν τελικά την ισοπαλία με 3-3, αποτέλεσμα πάντως που κάνει το σύνολο του Τσάβι να μείνει οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου στη La Liga.

La Liga: Απέναντι στην προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Γρανάδα, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, αν και γηπεδούχος, και συμβιβάστηκε στην ισοπαλία, 3-3, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της La Liga. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με το προβάδισμα ν' αλλάζει... χέρια τρεις φορές. 

Οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με γολ του Γιαμάλ από σέντρα του Κανσέλο. Όμως, στο 43΄ ο Σάντσες πλάσαρε εν κινήσει μετά από συρτή σέντρα του Πελίστρι, για την ισοφάριση. Στο 60΄ ο Πελίστρι έδωσε προβάδισμα ξανα΄στη Γρανάδα, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε για την Μπαρτσελόνα. Στο 66’, η Γρανάδα πήρε εκ νέου το προβάδισμα με κεφαλιά του Μικέλ και στο 81΄ ο Γιαμάλ πέτυχε την ισοφάριση.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ουζούνι παραλίγο να «γράψει» το 3-4, με τον Τερ Στέγκεν να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση, ενώ ο Γκουιού δεν κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην Μπαρτσελόνα στο 90’+2’, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά από πολύ πλεονεκτική θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απέρριψε συμβόλαιο 1 εκατ. ο Μπρινιόλι - Βρήκε ομάδα, υπέγραψε precontract - Πληρώνει την Ντιναμό ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags