Facebook Pixel Επέστρεψε εμφατικά στις νίκες η Ατλέτικο κόντρα στη Λας Πάλμας
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 17:13:00

Επέστρεψε εμφατικά στις νίκες η Ατλέτικο - Σκόρπισε την Λας Πάλμας με τα δεύτερα και έπιασε τη Μπαρτσελόνα (Hls)

Sportdog Team

Σαρωτικοί ήταν οι Ροχιμπλάνκος, που αν και αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές, δεν είχαν κανένα πρόβλημα και διέλυσαν με 5-0 τη Λας Πάλμας, με δύο τέρματα από Γιορέντε και Κορέα, ενώ μια φορά σκόραρε και ο Ντεπάι, φτάνοντας την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία, ενώ παράλληλα απέκτησαν ψυχολογία ενόψει του προσεχούς αγώνα με την Ίντερ για το Champions League.

La Liga: Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επέλεξε να ξεκουράσει τη μισή και πλέον ομάδα του ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ίντερ στο Μιλάνο, την προσεχή Τρίτη (20/2) για τους «16» του Champions League, όμως αυτό ουδόλως επηρέασε την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία συνέτριψε τη Λας Πάλμας με 5-0 στο «Metropolitano» στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της LaLiga κι έπιασε στην 3η θέση της βαθμολογίας την Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» χρησιμοποίησε ως δίδυμο στην επιθετική γραμμή της ομάδας του τους (πολύ ποιοτικούς) μέσους Μάρκος Γιορέντε και Άνχελ Κορέα κι εκείνοι δεν τον απογοήτευσαν. Σημείωσαν από δύο γκολ έκαστος και «τελείωσαν» το ματς με... συνοπτικές διαδικασίες απ' την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μέμφις Ντεπάι έβαλε το... κερασάκι στο 87' και η Ατλέτικο πήρε το «αίμα» της πίσω για την ήττα με 2-1 απ' τη Λας Πάλμας στον πρώτο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε ήδη... αντι-Αραούχο ο Αλμέιδα - 13 γκολ/13 ασίστ και διεθνής στην Αργεντινή - Στην ΑΕΚ με συνιδιοκτησία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags