Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Τσάβι! Αυτό πρέπει να έχει ο διάδοχός του στην Μπαρτσελόνα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-23 21:38:00

Ξεκάθαρος ο Τσάβι! Αυτό πρέπει να έχει ο διάδοχός του στην Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Τσάβι! Αυτό πρέπει να έχει ο διάδοχός του στην Μπαρτσελόνα

Δηλώσεις έκανε ο Καταλανός τεχνικός όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί στους Μπαλουγκράνα σημειώνοντας το τι πρέπει να έχει.

Τσάβι: Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες, παραδέχτηκε  σήμερα (23/2) ότι ο αγώνας για τον τίτλο στο ισπανικό πρωτάθλημα ήταν πλέον «πολύ περίπλοκος», αλλά ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται «όσο είναι μαθηματικά δυνατό», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον διάδοχό του.

«Δεν το αποκλείουμε, αλλά ξέρουμε ότι θα είναι περίπλοκο», υποστήριξε ο προπονητής των Καταλανών σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό (24/2) αγώνα  στη La Liga με τη Χετάφε.

Η Μπαρτσελόνα, τρίτη στη βαθμολογία με οκτώ βαθμούς πίσω από τη μεγάλη της αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης (1η), και δύο πίσω από τη Τζιρόνα, «δεν έχει πλέον δικαίωμα να κάνει λάθη στην έδρα της»  αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει ότι θα μπορέσει να κρατήσει το στέμμα της.

«Είχαμε μια πολύ καλή αντίδραση, αλλά τώρα έχουμε μόνο τελικούς μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα πρέπει να έχει μια συνέχεια στο DNA της Μπαρτσελόνα που έχουμε όλοι όσοι είμαστε μέσα, αλλά εξαρτάται από τον αθλητικό διευθυντή και τον πρόεδρο», είπε ο Τσάβι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό - Δύο… εντός έδρας παιχνίδια με Μακάμπι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags