Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα παίξει στην Αλμερία με την τέταρτη εμφάνιση της για φέτος, που λανσαρίστηκε αυτή την Παρασκευή από τον σύλλογο και είναι εμπνευσμένη από τη βραδιά και έχει σχεδιαστεί για οπαδούς «που όχι μόνο τη φοράνε κατά τη διάρκεια των αγώνων».

Η Ατλέτικο κάνει το ντεμπούτο της φανέλας αυτό το Σάββατο και θυμίζει την αρχική Atleti του 1903, ενώ έχει και το πράσινο, εμπνευσμένο από την έννοια της αλληλεγγύης. Στην πραγματικότητα, είναι η πέμπτη φανέλα που θα φορέσει η Ατλέτικο αυτή τη σεζόν, αφού κόντρα στη Σέλτικ έπαιξε εντελώς στα κόκκινα, ως φόρο τιμής στην ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου του 1974 με αυτό το χρώμα.

Η νέα φανέλα «Το νέο μας μπλουζάκι αντανακλά το πνεύμα των βραδιών της Μαδρίτης και όσους τις ζουν με περηφάνια επιδεικνύοντας το πάθος τους. Ο σχεδιασμός του εκφράζει όλη την ενέργεια μιας πόλης που φωτίζεται με φώτα και ήχους και παρουσιάζει λεπτομέρειες που της δίνουν έναν τολμηρό και ξεχωριστό χαρακτήρα. Είναι ιδανικό για όλους εκείνους που τους αρέσει να δείχνουν ένα στυλ που χαρακτηρίζεται από την κομψότητα του νυχτερινού μπλε και τον χαρακτήρα μιας ποδοσφαιρικής φανέλας.», σύμφωνα με τον σύλλογο.