Facebook Pixel Επέστρεψε με... άγχος στις νίκες η Ρεάλ κόντρα στη Σεβίλλη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-26 00:01:00

Την έσωσε ο Μόντριτς - Επέστρεψε με... άγχος στις νίκες η Ρεάλ κόντρα στη Σεβίλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η Βασίλισσα αν και δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στη Σεβίλλη κατάφερε και κέρδισε με 1-0, με γκολ του Μόντριτς στο 81' επιστρέφοντας με αυτό τον τρόπο στις νίκες μετά τη γκέλα με την Βαγιεκάνο, ενώ παράλληλα αύξησε τη διαφορά της στους οχτώ βαθμούς από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα, ενώ η Χιρόνα βρίσκεται στο -9 έχοντας πάντως ένα παιχνίδι λιγότερο.

La Liga: Ο Λούκα Μόντριτς ήρθε από τον πάγκο και εστειλε την μπάλα συστημένη στην γωνιά του Νίλαντ για να δώσει τη νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 απέναντι στην Σεβίλλη. Επέστρεψε ως αντίπαλος ο Σέρχιο Ράμος για πρώτη φορά.

Η Σεβίλλη είχε την πρώτη κλασική ευκαιρία με τον Εν Νεσίρι αλλά μόνος απέναντι από τον Λούνιν έστειλε την μπάλα άουτ (8′). Ακολούθησε ένα γκολ της Ρεάλ που δεν μέτρησε και πολύ γκρίνια με αποτέλεσμα το ματς να χάσει τον ρυθμό του και το θέαμα να μην είναι καλό.

Όταν ηρέμησε η Ρεάλ απείλησε αλλά σουτ του Τσουαμενί έφυγε κόρνερ (39′) και αυτό του Βαλβέρδε επίσης μετά από εντυπωσιακή επέμβαση του Νίλαντ (45+2)

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό και περισσότερες ευκαιρίες. Καλύτερες το δοκάρι του Βαλβέρδε (48′) και η απίστευτη απόκρουση του Λούνιν στο σουτ του Ρομέρο (52′).

Στο γήπεδο μπήκε στο 74ο λεπτό ο Λούκα Μόντριτς και εφτά λεπτά μετά πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ για το 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία πήγε ξανά στο +8 από την Μπαρτσελόνα.

Ως αντίπαλος επέστρεψε για πρώτη φορά ο Σέρχιο Ράμος μετά την αποχώρησή του από τους Μαδρίτη και ηττήθηκε πρώτη φορά από την πρώην ομάδα του, στην τέταρτη φορά που έπαιξε αντίπαλός της.

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο (75′ Μόντριτς), Μεντί – Τσουαμενί, Βαλβέρδε, Κρόος – Μπραχίμ, (90′ Θεμπάγιος) Βίνι, Ροντρύγκο

Σεβίλλη: Νίλαντ – Νάβας (76′ Χουάνλου), Μπαντέ, Ράμος, Σάλας (90+ Νιανζού), Οκάμπος (90+ Γιανουζάι) – Σουμαρέ, Σο, Όλιβερ (76′ Σούσο) – Ρομέρο (76′ Βέλις), Εν Νεσίρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Φάληρο με το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού - Έξαλλοι οι παίκτες του Αστέρα! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags