Facebook Pixel Κίλιαν Εμπαπέ: ’’Θα είναι το νέο αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 18:41:00

Ξεκάθαρος παλαίμαχος άσος για Εμπαπέ - ’’Θα είναι το νέο... αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης’’

Sportdog Team
Ξεκάθαρος παλαίμαχος άσος για Εμπαπέ - ’’Θα είναι το νέο... αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης’’

Ο Γάλλος αστέρας θα γίνει ποδοσφαιριστής της ''Βασίλισσας'' και θα αλλάξει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ρούουντ Γκούλιτ, σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα "AS'', ανέφερε ότι φαντάζεται τον Κιλιάν Εμπαπέ ως το νέο...αφεντικό των Μαδριλέvων!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης σε καλεί, λες ναι τις περισσότερες φορές, δεν λες όχι. Καταλαβαίνω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να έχει τον καλύτερο παίκτη, γι' αυτό επέλεξαν τον Κριστιάνο και άλλους παίκτες αυτού του διαμετρήματος. Και καταλαβαίνω ότι ο Μπαπέ πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχει ήδη κερδίσει πολλά με την Παρί Σεν Ζερμέν , αλλά θέλει το Champions League και  σκέφτεται ίσως ότι δεν θα συμβεί στην  Παρί Σεν Ζερμέν. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει εκεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μια καλή ομάδα, αλλά είναι εκεί για πολύ καιρό και θα θέλει να αλλάξει.

Οι Galacticοs δεν κέρδισαν πολλά, παιζόταν από τη Φέγενορντ, την PSV Αϊντχόφεν ή την Μίλαν. Αυτό συνέβη και με την Παρι Σεν Ζερμέν. Είχαν τους τρεις καλύτερους στην επίθεση  (σ.σ: Νεϊμάρ, Μέσι, Μπαπέ) αλλά μπορεί να υπάρχει μόνο ένας καπετάνιος σε ένα σκάφος. Μόνο ένας. Όταν φτάσει ο Μπαπέ, θα είναι το αφεντικό. Θα είναι ο υψηλότερος στην ιεραρχία. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει ήδη κερδίσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο νέος όσο αυτός και σε έναν άλλο τελικό Μουντιάλ έβαλε και τρία γκολ (σ.σ: με την Αργεντινή το 2022)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags