Facebook Pixel "Πυρά" θρύλου της Ρεάλ σε Βινίσιους: "Δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτές"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-08 03:53:00

"Πυρά" θρύλου της Ρεάλ σε Βινίσιους: "Η ομάδα δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτή"

Sportdog Team
"Πυρά" θρύλου της Ρεάλ σε Βινίσιους: "Η ομάδα δεν ανέχεται συμπεριφορές σαν αυτή"

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή της Βασίλισσας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λειψία στη ρεβάνς των 16 του Champions League.

Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς: Σκόρερ εναντίον της Λειψίας στην ισοπαλία (1-1) στο «Μπερναμπέου», που έδωσε την πρόκριση στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League, ο Βινίσιους Τζούνιορ θα μπορούσε να τιμωρήσει την ομάδα του με την συμπεριφορά του. 

Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης ο 23χρονος Βραζιλιάνος διεθνής (5 αγώνες και 3 γκολ στο Champions League φέτος) ευτύχησε να αποφύγει την κόκκινη κάρτα του Ιταλού Ντάβιντε Μάσα όταν έπιασε από τον λαιμό κι έσπρωξε τον αντίπαλο κεντρικό αμυντικό Γουίλι Όρμπαν.

Μια κίνηση απαράδεκτη, την οποία ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας», Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, αποδοκίμασε σθεναρά.

«Δεν έχω καμία εξήγηση για όλο αυτό. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης κι όταν υπερασπίζεσαι αυτή τη φανέλα αυτό το είδος συμπεριφοράς με ξεπερνά, είναι πέρα από την κατανόηση. Δεν ξέρω... Αρχίζουμε να πιστεύουμε ότι αυτός ο τύπος έχει ηρεμήσει και κάνει μια τέτοια χειρονομία που δεν εκπλήσσει εμένα αλλά εκπλήσσει όλη την ανθρωπότητα». σχολίασε ο Μαυροβούνιος μιλώντας στην Cadena SER.

«Πρέπει να είσαι πολύ αντικειμενικός και αυτή η χειρονομία από τον Βινίσιους οφείλεται στο γεγονός ότι ένιωθε ανίσχυρος, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα στο πρώτο ημίχρονο. Είναι απογοήτευση και πρέπει να το ελέγξει, γιατί μπορεί να αφήσει την ομάδα του με 10 και μετά να χάσει το ματς», πρόσθεσε ο άνθρωπος που σημείωσε το μοναδικό γκολ στον τελικό του Champions League με τη Γιουβέντους στις 20 Μαΐου 1998, με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε το πρώτο Ευρωπαϊκό Κύπελλό της μετά από 32 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βέτο" σε Καρυπίδη από οπαδούς του Άρη - Στο ΟΑΚΑ θα πάει... μόνος του - Ψηφίζουν να παίξουν χωρίς κόσμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags