Facebook Pixel Ρονάλντο: "Στη Ρεάλ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα ο Εμπαπέ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-12 07:12:00

Ρονάλντο: "Στη Ρεάλ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα ο Εμπαπέ - Αυτόν μου θυμίζει ο Μπέλιγχαμ"

Sportdog Team
Ρονάλντο: "Στη Ρεάλ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα ο Εμπαπέ - Αυτόν μου θυμίζει ο Μπέλιγχαμ"

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για την κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης και αποθέωσε τον Μπέλιγχαμ.

Συνέντευξη στην αγγλική «Daily Mail» παραχώρησε ο Ρονάλντο, με τις απόψεις του γύρω από την τρέχουσα κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να περιμένουν να γίνει επίσημο. Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι, αλλά γίνεται λόγος για την παρουσία του στην Παρί. Στη Μαδρίτη όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Εμπαπέ. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για εκείνον και αν πάει στη Ρεάλ θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.

Σίγουρα στη Μαδρίτη θα έχει μια ομάδα που θα τον υποστηρίζει στις αποφάσεις του, εντός κι εκτός γηπέδου. Θα τον προστατεύσουν. Αλλά νομίζω είχε μια πολύ καλή περίοδο στην Παρί.

Μου αρέσει έτσι όπως παίζει ο Μπέλινγκχαμ. Λατρεύω να τον βλέπω να αγωνίζεται και να τα πηγαίνει περίφημα στη Ρεάλ, σκοράροντας σχεδόν σε κάθε ματς. Πάντα πάει μπροστά. Έβλεπα κάποια παιχνίδια στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και τον παρατηρούσα. Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητά του. Η ταχύτητα με την οποία τρέχει προς την αντίπαλη περιοχή, μπορείς να δεις ότι θέλει να σκοράρει συνέχεια. Μου θυμίζει λίγο τον Ζιντάν λόγω της ποιότητάς του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags