Facebook Pixel Νέο... χώσιμο σε Βινίσιους: "Ένας προκλητικός, ψεύτης, υποκριτής τύπος..."
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-01 19:23:00

Νέο... χώσιμο σε Βινίσιους: "Ένας προκλητικός, ψεύτης, υποκριτής τύπος που θυματοποιείται"

Sportdog Team
Νέο... χώσιμο σε Βινίσιους: "Ένας προκλητικός, ψεύτης, υποκριτής τύπος που θυματοποιείται"

Μπορεί ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει γίνει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων πολλές φορές τον τελευταίο καιρό, όμως στην Ισπανία η κριτική που του ασκείται συνεχίζει να είναι πολύ μεγάλη.

Dalas Review: Νέα επίθεση και σκληρή κριτική δέχθηκε ο Βινίσιους Τζούνιορ, αυτή τη φορά από τον γνωστό Ισπανό YouTuber, o ο οποίος μέσω βίντεο που δημιούργησε μιλάει για τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ και τη συμπεριφορά του στα γήπεδα, αλλά και για τον ρατσισμό στην χώρα της Ιβηρικής.

«Ήμουν φίλος του Βινίσιους, αλλά έγινε Victimist (και προβοκάτορας), με ένα χρυσό ρολόι αξίας 100.000 δολαρίων στον καρπό του. Είναι νας προβοκάτορας που κερδίζει εκατομμύρια και εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο για να κλωτσάει μια μπάλα και συν τοις άλλοις, υποτίθεται ότι πρέπει να τον λυπούμαστε επειδή υπάρχουν άνθρωποι που τον προσβάλλουν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ...όπως όλους τους παίκτες.

Αυτό που συνέβη στον κλαψιάρη κλόουν είναι ότι στα γήπεδα φωνάζουν προσβολές που θεωρούνται ρατσιστικές, συγκεκριμένα όπως "μαϊμού". Το ποδόσφαιρο είναι ένα υποείδος υπανθρώπων που αφοσιώνονται στο να λένε φρικαλεότητες κάθε είδους. Η διαφορά με άλλους ποδοσφαιριστές είναι απλά ότι εκείνοι δεν αφιερώνονται στο να παίζουν το θύμα. Έχει ξεκινήσει ένα υπερβολικό κίνημα ως αποτέλεσμα του να παίζει το θύμα στην Ισπανία, μια χώρα που είναι αφοσιωμένη στο να δίνει πληρωμές και βοήθεια στους Αφρικανούς μετανάστες που φτάνουν στη χώρα χωρίς τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Dalas Review.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφί" Καρπετόπουλου για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός: "Αν ο Ρέτσος είχε κάνει φάουλ, αυτό το γκολ δε θα έμπαινε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags