Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίκτης κατηγορούμενος για καταστροφή βίλας - Χρησιμοποίησαν τις κουρτίνες ως «σεξουαλικές κούνιες»
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-15 17:05:00

Παίκτης κατηγορούμενος για καταστροφή βίλας - Χρησιμοποίησαν τις κουρτίνες ως «σεξουαλικές κούνιες»

Sportdog Team
Παίκτης κατηγορούμενος για καταστροφή βίλας - Χρησιμοποίησαν τις κουρτίνες ως «σεξουαλικές κούνιες»

Η υπόθεση που βρίσκεται στο δικαστήριο, περιλαμβάνει πραγματογνωμοσύνη που δείχνει ότι ο πρώην παίκτης άφησε ζημιά άνω των 230.000 ευρώ!

Ο Αρντά Τουράν είναι κατηγορούμενος για την καταστροφή βίλας 18 εκατομμυρίων στη Βαρκελώνη, όταν έπαιζε στη Μπαρτσελόνα.

Η υπόθεση, που βρίσκεται στο δικαστήριο, περιλαμβάνει πραγματογνωμοσύνη που δείχνει ότι ο πρώην παίκτης άφησε ζημιά άνω των 230.000 ευρώ.

Το μελάνι της υπογραφής δεν είχε στεγνώσει ακόμη στο συμβόλαιο ενοικίασης, όταν ο ιδιοκτήτης μιας βίλας στη Βαρκελώνη αξίας περίπου 18 εκατομμυρίων ευρώ έλαβε την πρώτη ένδειξη για το ποιος ήταν ο Αρντά Τουράν. Η νέα μεταγραφή της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που επρόκειτο να είναι ο νέος του ενοικιαστής για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η σχέση, που ξεκίνησε έτσι, έληξε τρία χρόνια αργότερα με σχεδόν  230.000 ευρώ αποζημίωση που εκτιμήθηκε από ειδικό, πολλές απλήρωτες δόσεις και μια διαμάχη που, αν και αρχικά επιλύθηκε υπέρ του ιδιοκτήτη, εξακολουθεί να ζει σήμερα στα καταλανικά δικαστήρια, όπου το Επαρχιακό Δικαστήριο της Βαρκελώνης επανέφερε την υπόθεση στο αρχικό σημείο λόγω ελαττωμάτων στην κοινοποίηση της διαδικασίας στον Τουράν.

Το σπίτι είχε επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, ένα σαλόνι 100 τετραγωνικών μέτρων, μια αίθουσα κινηματογράφου με ηχομόνωση, μια εικονική αίθουσα γκολφ, ένα γκαράζ χωρητικότητας οκτώ αυτοκινήτων. Και, ως τελευταία πινελιά, μια πισίνα υπερχείλισης με θέα στη Βαρκελώνη.

Στην ανάλυση του κόστους επιστροφής του σπιτιού στην αρχική κατάσταση που είχε το 2015, χρειάστηκαν 16.500 ευρώ για την αποκατάσταση των θυρών, 23.000 για την αναζωογόνηση ενός κήπου στον οποίο υπήρχε ακόμη και ένα κομμένο δέντρο, 64.300 για την κουζίνα  ή 24.500 ευρώ για επανεκκίνηση των οικιακών αυτοματισμών και ηλεκτρονικών συστημάτων του σαλέ. Μόνο για φώτα, καθαρισμό και διάφορες ζημιές υπάρχουν τιμολόγια αξίας 84.000 ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα έπρεπε να προκαταβληθούν από τον ιδιοκτήτη πριν από τέσσερα χρόνια για να μπορέσει να συνεχίσει να νοικιάζει το ακίνητο.

Ακόμα κι έτσι, ο Τουραν δεν ήταν ο μόνος παίκτης της Μπαρτσελόνα που θα δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι, γιατί αμέσως μετά, οι φίλοι ενός άλλου παίκτη διοργάνωσαν  τέτοια ξέφρενα πάρτι  στο σπίτι απουσία του ποδοσφαιριστή που σε ένα από αυτά έφτασαν να σκίσουν τις ράγες από το ταβάνι όταν προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν τις κουρτίνες του σαλονιού ως  σεξουαλική κούνια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags