Ο Ζόρζε Μέντες και ο Πορτογάλος προπονητής θα προσπαθήσουν να τον πείσουν μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Όλα δείχνουν ότι ο Ζοάο Φέλιξ θα αποτελέσει τον πόλο έλξης της καλοκαιρινής αγοράς. Η σχέση του με τον Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε κλείνει τις πόρτες της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. 

Πρόθεση του Πορτογάλου διεθνή είναι να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι αυτή τη σεζόν δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν όταν οι Μπλαουγκράνα και οι Ροχιμπλάνκος έκλεισαν τον δανεισμό του.

Η Μπάρτσα ενδιαφέρεται επίσης να έχει τις υπηρεσίες του, αλλά να προσαρμόζεται στην οικονομική της πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το «Fanatik», πριν από λίγες ημέρες, ο Ζόρζε Μέντες συναντήθηκε με τους ηγέτες της Φενέρμπαχτσε και ο νέος προπονητής, Ζοσέ Μουρίνιο, για να συζητήσουν τη μεταγραφή του Σογιούντου, ενός κεντρικού αμυντικού που ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αλλά το όνομα του Τούρκου αμυντικού δεν είναι το μόνο που αναφέρθηκε σε εκείνη τη συνάντηση. Ο Μουρίνιο εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του ατζέντη για να δοκιμάσει τη δυνατότητα να υπολογίζει στον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ στο νέο πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.