Ο παίκτης παρατήρησε ενόχληση στη γάμπα του. Μπορεί να έχει υποστεί ρήξη, επομένως αποκλείστηκε για αυτό το Σάββατο και θα μπορούσε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.
Προβλήματα για τον Λουίς Ντε λα Φουέντε λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τη Γεωργία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026. Ο Ντάνι Όλμο δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προπόνηση της Παρασκευής, που διεξήχθη στο Las Rozas Sports City και πριν από το ταξίδι στο Έλτσε, αφού ένιωσε ενοχλήσεις σε μια γάμπα.
Διαβάστε επίσης...
Ενοχλήσεις στη γάμπα
Όπως εξήγησε ο ίδιος ο προπονητής στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, ο παίκτης δεν είχε προπονηθεί όλη την εβδομάδα λόγω διαφόρων ενοχλήσεων. Μόλις 15 λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης της Παρασκευής, ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα του , κάτι που δεν έχει αποκλειστεί ως ρήξη εν αναμονή των εξετάσεων. Κατ' αρχήν, ο μέσος της Μπάρτσα θα μπορούσε να επιστρέψει στη Βαρκελώνη .
Aσχημα νέα για τον Χάνσι Φλικ, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει εκτός δράσης τους τρεις παίκτες που λειτουργούν ως πλέι μέικερ για την Μπαρτσελόνα: τον Γκάβι, τον Φερμίν και τον ίδιο τον Όλμο.