Facebook Pixel Ολυμπιακός - Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Μετά την Μπολόνια κι άλλη ομάδα στο κόλπο για Ρέαμπτσιουκ - Φήμες ότι ετοιμάζει... βαλίτσες!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-27 14:55:00

Μετά την Μπολόνια κι άλλη ομάδα στο κόλπο για Ρέαμπτσιουκ - Φήμες ότι ετοιμάζει... βαλίτσες!

Sportdog Team
Μετά την Μπολόνια κι άλλη ομάδα στο κόλπο για Ρέαμπτσιουκ - Φήμες ότι ετοιμάζει... βαλίτσες!

Ποια είναι η τελευταία ομάδα που φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού;

 

Ολυμπιακός - Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Πρόσφατα, από την Ιταλία έλεγαν ότι η Μπολόνια θα επανέλθει για τον Ρέαμπτσιουκ. Τονίζοντας πάντα όμως ότι με τα έως τώρα δεδομένα, δύσκολα θα έφτανε στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες κάθε άλλο παρά χαμηλές δεν είναι.

Προ εβδομάδων μία διαφορετική εκδοχή των προθέσεων της Μπολόνια για τον Ρέαμπτσιουκ έδινε ρεπορτάζ ξανά από την Ιταλία. Σύμφωνα με αναφορά του Calcionews24, λοιπόν, η Μπολόνια είχε ακόμα ως βασικό της στόχο τον Μολδαβό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ήλπιζε σε deal δανεισμού του με οψιόν 3 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι. Κάτι, που απέρριπτε ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός.

Τώρα, ήρθαν νέα σενάρια για άλλη ομάδα και τον 25χρονο άσο. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα συγκεκριμένα από τη Γαλλία, η Μονπελιέ είναι η τελευταία ομάδα που φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωσή του. Όπως αναφέρει ειδικότερα η ιστοσελίδα "francebleu", ο γαλλικός σύλλογος έχει αρκετά ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Ρέαμπτσιουκ, στοχεύοντας μάλιστα να συζητήσει άμεσα με τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του Μολδαβού, χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags