Facebook Pixel Νεϊμάρ - Παρί Σεν Ζερμέν: Μυστικό ραντεβού Παρί - Τσέλσι για Νεϊμάρ - Τα δεδομένα για τη μεταγραφή της δεκαετίας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 22:20:00

Μυστικό ραντεβού Παρί-Τσέλσι για Νεϊμάρ - Τα δεδομένα για τη μεταγραφή της δεκαετίας!

Sportdog Team
Μυστικό ραντεβού Παρί-Τσέλσι για Νεϊμάρ - Τα δεδομένα για τη μεταγραφή της δεκαετίας!

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε πολύ καλό κλίμα και έγινε η κατάλληλη προεργασία, που μπορεί στο άμεσο μέλλον να ντύσει τον Νεϊμάρ στα χρώματα της Τσέλσι!

Νεϊμάρ - Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Βραζιλιάνος σταρ εξελίσσεται σε βαρίδι και όλοι στην Παρί, έχουν να λένε ότι είναι αγνώριστος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μοιάζοντας, αγωνιστικά, σκιά του καλού του εαυτού. Κάτι που φάνηκε και στην πρώτη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για τους "16" του Champions League.

Σύμφωνα μάλιστα με την Parisien, αυτό δεν αποκλείεται να είναι και ένα από τα τελευταία ευρωπαϊκά βράδια του Νεϊμάρ στο Παρίσι. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τέντ Μποέλι, έκανε μυστικό ταξίδι στη γαλλική πρωτεύουσα και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφι, για το ενδεχόμενο μετακόμισης του Νεϊμάρ στο Λονδίνο το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η συνάντηση έλαβε χώρα σε πολύ καλό κλίμα και έγινε η κατάλληλη προεργασία, που μπορεί στο άμεσο μέλλον να ντύσει τον Βραζιλιάνο στα μπλε! Σημειώνεται, ότι το τρέχον συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2025.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags