Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: "Έσκασε" τώρα: Μυθική πρόταση στον Μέσι - Του δίνουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-05-03 18:45:00

"Έσκασε" τώρα: Μυθική πρόταση στον Μέσι - Του δίνουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών! (Vid)

Sportdog Team

Το σκέφτεται ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, που εξετάζει την προοπτική να μετακομίσει σε ομάδα-έκπληξη με τρελά λεφτά. Ζήτησε διορία για να απαντήσει.

Η Αλ Νασρ απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και η Αλ Χιλάλ θέλει να την κοντράρει, προσφέροντας συμβόλαιο 500 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο στον Λιονέλ Μέσι!

Σύμφωνα με τιτίβισμα του δημοσιογράφου Ρούντι Γκαλέτι, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε μια αδιανόητη πρόταση στον Αργεντίνο για συμβόλαιο τουλάχιστον ενός έτους.

Ο Μέσι φέρεται να ζήτησε διορία προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, περιμένει πρώτα να μάθει αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η πολυσυζητημένη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. Στη συνέχεια, θα εξετάσει άλλες προτάσεις που πιθανώς να έχει από την Ευρώπη και αν δεν βρεθεί κάποια που να τον ικανοποιεί, τότε θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία με το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags