Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι - Κιλιάν Εμπαπέ: Ψήνεται το "μπαμ": Ο Μέσι... στέλνει τον Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης!
Ποδόσφαιρο
| 2023-06-22 13:54:00

Ψήνεται το "μπαμ": Ο Μέσι... στέλνει τον Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Sportdog Team
Ψήνεται το "μπαμ": Ο Μέσι... στέλνει τον Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Πριν φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε στον Κιλιάν Μπαπέ, μια τελευταία συμβουλή, προτρέποντας τον να συνεχίσει την καριέρα του στην... Ρεάλ Μαδρίτης και όχι στην Μπαρτσελόνα!

Λιονέλ Μέσι - Κιλιάν Εμπαπέ: Μετά από δύο κοινές σεζόν στους πρωταθλητές Γαλλίας, ο Μέσι και ο Εμπαπέ, θα αγωνίζονται σε διαφορετικούς συλλόγους, αλλά και σε διαφορετική ήπειρο. Ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής θα συνεχίσει στις ΗΠΑ και στην Ιντερ Μαϊάμι, ενώ ο Γάλλος επιθετικός, θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκτο κι εάν η διοίκηση αποφασίσει να τον παραχωρήσει άμεσα, προκειμένου να αποκομίσει οικονομικά οφέλη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πάντα στο μυαλό του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018 και η προτροπή του «ψύλλου», ίσως αποδειχθεί καταλυτική για την απόφαση του. Οπως αποκάλυψε η «Defensa Central», ο Μέσι ενθάρρυνε τον πρώτο σκόρερ στην Ιστορία της Παρί ΣΖ, να πάει στην... Ρεάλ Μαδρίτης. «Προτιμώ να πας στη Μπάρτσα, αλλά εάν θέλεις να πας στη Μαδρίτη, κάντο. Σου αξίζει ένα πραγματικό σχέδιο, ένας νικητής», φέρεται να είπε ο Μέσι στον Εμπαπέ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αυτή η συμβουλή του Μέσι, φαίνεται πως είναι η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι δύο παίκτες και προφανώς θα προκαλέσει αντιδράσεις σε Παρίσι, Μαδρίτη και Βαρκελώνη. Εάν φυσικά αληθεύει, ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της τελευταίας 20ετίας κι ένας από τους καλύτερους στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά χρονικά, προέτρεψε τον Μπαπέ να πάρει μεταγραφή στον μεγαλύτερο «εχθρό» της ομάδας που σημαίνει σχεδόν πάντα για τον Μέσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λεπτομέρειες... φωτιά για το νέο συμβόλαιο του Μέσι - Νούμερα που προκαλούν ζάλη! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags