Facebook Pixel Το Παρίσι ενεργοποιεί το "Φαινόμενο ντόμινο" των Νο 9, σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Νάπολι, Μόναχο, Τορίνο
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-23 19:57:00

Το Παρίσι ενεργοποιεί το "Φαινόμενο ντόμινο" των Νο 9, σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Νάπολι, Μόναχο, Τορίνο

του Αλεσσάντρο Μερκιόρι
Το Παρίσι ενεργοποιεί το "Φαινόμενο ντόμινο" των Νο 9, σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Νάπολι, Μόναχο, Τορίνο

Το μπρα- ντε- φερ ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Εμπαπέ αναμένεται ν’ αλλάξει, με ταχύτατους ρυθμούς τις ισορροπίες και τα αρχικά πλάνα πολλών big της ευρωπαϊκής μπάλας που αναγκαστικά θα ξεχυθούν στο κυνήγι του, καλύτερου δυνατού, βαρύ σέντερ- φορ.

 Το τσουνάμι από το ενδεχόμενο και άμεσο διαζύγιο μεταξύ του Γάλλου σούπερ- σταρ και του Εμίρη του Κατάρ θα επηρεάσει αναπόφευκτα τους Χάρι Κέιν (Τόττεναμ), Ντούσαν Βλαχόβιτς (Γιουβέντους), Ράσμους Χόιλουντ (Αταλάντα), Βίκτορ Όσιμεν (Νάπολι), Τζόναθαν Νταβίντ (Λιλ), αλλά και Ρομέλου Λουκάκου (Τσέλσι), τον οποίο από τη μία οι Άγγλοι πιέζουν ν’ αποδεχθεί την πρόταση της σαουδαραβικής Αλ Αχλί, από την άλλη όμως ευχαρίστως ν’ αντάλλαζαν με τον Βλάχοβιτς αφού ο Αλέγκρι ξεκαθάρισε πως θα προτιμούσε τον Βέλγο, από τον Σέρβο.

 Εν αναμονή νεοτέρων από τη Σαουδική Αραβία η Γιουβέντους έχει δεχτεί μέχρι σήμερα προτάσεις για τον Βλάχοβιτς, από τις Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν ωστόσο πολύ μακριά από τα 70 με 80εκ. ευρώ που ζητάει για την πώλησή του.

 Για την ώρα τα νήματα των Νο 9 κατευθύνονται αποκλειστικά και μόνο από τα χέρια και τις διαθέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ γιατί εάν αποφασίσει να φύγει άμεσα από τον Πύργο του Άιφελ, η Παρί θα προσπαθήσει να «επιτεθεί» στη Νάπολι για τον Όσιμεν, στην Αταλάντα για τον Χόιλουντ (αμφότεροι στόχοι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ή να μπει ανάμεσα σε Τόττεναμ και Μπάγερν με την ελπίδα να πείσει τον Κέιν να επιλέξει το Παρίσι, από το Μόναχο όπου γράφτηκε ότι η γυναίκα του ήδη επιλέγει το ιδανικότερο σπίτι.

 Το πιθανότερο είναι όμως ότι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Τόττεναμ έχει ήδη δώσει τον λόγο του στους Βαυαρούς, έτσι όπως και ο Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για του χρόνου. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιλογές της Παρί θα περιοριστούν στους Νταβίντ, Όσιμεν, Χόιλουντ ή Βλάχοβιτς για τους οποίους πάντως παραμένει ενεργό το ενδιαφέρον τόσο από το Μάντσεστερ, όσο από το Λονδίνο αφού και η Τόττεναμ ψάχνει τον επόμενο Κέιν.       

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags