Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης: ’’Ο Εμπαπέ θα έρθει μόλις μείνει ελεύθερος’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-10 23:57:00

’’Σεισμός’’ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο:’’Ο Εμπαπέ θα έρθει στη Ρεάλ μόλις μείνει ελεύθερος’’

Sportdog Team
’’Σεισμός’’ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο:’’Ο Εμπαπέ θα έρθει στη Ρεάλ μόλις μείνει ελεύθερος’’

Ο Γάλλος σταρ έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει πλήρη ανανέωση του δυναμικού της και είναι ξεκάθαρο πως ο μοναδικός κρίκος που λείπει για να απογειωθεί είναι ο Κίλιαν Εμπαπέ. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, Χοσέ Μανουέλ Οτέρο, τόνισε πως ο ερχομός του 24χρονου παικταρά στο ''Σαντιάγκο Μπερναμπέου'' είναι θέμα χρόνου.

Ο Οτέρο δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο Εμπαπέ είχε, και παράλληλα δεν είχε την ευκαιρία να έρθει στη Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι. Για να ερχόταν, θα έπρεπε να έχει αφήσει το τεράστιο μπόνους που θα έπαιρνε στην Παρί, ενώ και εμείς θα έπρεπε να δώσουμε πάρα πολλά εκατομμύρια για να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή.

Είμαι σίγουρος ότι τελικά θα έρθει. Θα έχει δόξα στη Ρεάλ. Αλλιώς θα περιπλανιέται... Μια μέρα θα κερδίσει το Champions League με τη Ρεάλ. Τώρα φαίνεται ότι η Παρί είναι λιγότερο ισχυρή, έχοντας χάσει πολύ καλούς παίκτες. Η Ρεάλ εγγυάται ασφάλεια και σοβαρότητα που οδηγεί στην αποτελεσματικότητα. Είμαι σίγουρος ότι θα πει το "ναι" μόλις μείνει ελεύθερος. Γεννήθηκε για να παίξει στη Ρεάλ, αυτό είναι προφανές».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags