Facebook Pixel Μαρσέιγ: Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έκραξαν τον Ομπαμεγιάνγκ και ο Γκατούζο τους τα έχωσε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-06 19:30:00

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έκραξαν τον Ομπαμεγιάνγκ και ο Γκατούζο τους τα έχωσε!

Sportdog Team
Αντίπαλοι ΑΕΚ: Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έκραξαν τον Ομπαμεγιάνγκ και ο Γκατούζο τους τα έχωσε!

Χαμός στη γαλλική ομάδα, με τα αποτελέσματα να μην ικανοποιούν τους φίλους της ομάδας.

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε τη σεζόν με το βλέμμα της στα... αστέρια του Champions League, αλλά ο Παναθηναϊκός της έβαλε φρένο και κάπου εκεί άρχισαν τα προβλήματα! Ο Μαρθελίνο μπήκε στο επίκεντρο της κριτικής και γρήγορα αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας. Στη θέση του ήρθε ο πολύπειρος Τζενάρο Γκατούζο, όμως τα αποτελέσματα δε βελτιώθηκαν. Στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος η Μαρσέιγ έχει μόλις 1 νίκη και το κλίμα μυρίζει... μπαρούτι!

Στον πρόσφατο αγώνα με τη Λιλ ο Ομπαμεγιάνγκ αντικαταστάθηκε και γιουχαρίστηκε από τον κόσμο, με τον Γκαμπονέζο να δέχεται πυρά για την άσχημη εκκίνηση της Μαρσέιγ στη σεζόν! Ο προπονητής του στη συνέντευξη Τύπου τον υπερασπίστηκε και τα έχωσε στους φίλους του συλλόγου.

Όσα δήλωσε ο Τζενάρο Γκατούζο:

«Πάντα θα υπερασπίζομαι τους παίκτες μου, όχι μόνο τον Ομπαμεγιάνγκ, σήμερα (σ.σ. Σάββατο) οι οπαδοί τον αποδοκίμασαν την έξοδό, αλλά επί της ουσίας αποδοκίμασαν και την ομάδα και εμένα γιατί δεν ήταν ευχαριστημένοι και πρέπει να το αποδεχτούμε.

Φυσικά, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Είναι φυσιολογικό να ανησυχούμε όταν μας αποδοκιμάζουν. Δεν δώσαμε το μέγιστο και έτσι είναι δύσκολο να αποδεχτούμε. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε γιατί μας έχουν αποδοκιμάσει. Οι οπαδοί έχουν πάντα δίκιο. Πλήρωσαν για εισιτήρια και αν δεν τους αρέσει αυτό που κάνουμε, πρέπει να το αποδεχτούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags