Facebook Pixel Ο Μπαπέ απαντά στους επικριτές: ’’Αξίζω τα χρήματα που κερδίζω, δεν τα έκλεψα από κανέναν’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 03:00:00

Ο Μπαπέ απαντά στους επικριτές: ’’Αξίζω τα χρήματα που κερδίζω, δεν τα έκλεψα από κανέναν’’

Sportdog Team
Ο Μπαπέ απαντά στους επικριτές: ’’Αξίζω τα χρήματα που κερδίζω, δεν τα έκλεψα από κανέναν’’

Ο Γάλλος αστέρας δεν αποκάλυψε τίποτα για το μέλλον του, αλλά φρόντισε να δώσει μια σκληρή απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι αμείβεται αδρά.

Ο Κίλιαν Μπαπέ είναι μέσα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου και το όνομά του παίζει έντονα για τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γάλλος αστέρας παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το μόνο που είπε είναι πως οι πρωταθλητές Γαλλίας θέλουν σύντομα μια απάντηση από αυτόν.

Ο Μπαπέ αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει στην καθημερινότητά του: «Να πάω να φάω ήσυχα σε μια μπρασερί, να βγω έξω, να βγω με φίλους, να πάω σε πάρτι ινκόγκνιτο χωρίς να με δει κανένας. Το επόμενο πρωί, ένα καλό πρωινό στον ήλιο σε μια βεράντα, θαυμάστε πράγματα. Απλά πράγματα στη ζωή».

Για το τεράστιο εισόδημά του, ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς. Στα 12 μου πίστευα επίσης ότι υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα στο ποδόσφαιρο. Αξίζω τα χρήματα που κερδίζω. Δεν τα έκλεψα από κανέναν. Έτσι λειτουργεί ο κόσμος».

Η μητέρα του, Φάιζα Λαμαρί, τόνισε για το μισθό του γιου της: «Δεν υπάρχει καμία ενοχή ή ντροπή. Εάν μπορούσαμε να είχαμε αποδεχθεί 10.000 εκατομμύρια, θα το είχαμε κάνει επειδή είναι σύστημα που το θέλει αυτό».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags