Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Ατάκα που θα συζητηθεί από Ρονάλντο - "Το πρωτάθλημα στη Σ. Αραβία είναι καλύτερο από το γαλλικό"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 19:17:00

Ατάκα που θα συζητηθεί από Ρονάλντο - "Το πρωτάθλημα στη Σ. Αραβία είναι καλύτερο από το γαλλικό"

Sportdog Team
Ατάκα που θα συζητηθεί από Ρονάλντο - "Το πρωτάθλημα στη Σ. Αραβία είναι καλύτερο από το γαλλικό"

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εδώ και έναν χρόνο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι αυτό είναι καλύτερο από το γαλλικό.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παίκτης της Αλ Νασρ είναι εδώ και περίπου έναν χρόνο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο στη Σαουδική Αραβία, με τον ίδιο σε δηλώσεις του να σημειώνει ότι το πρωτάθλημα της χώρας είναι καλύτερο από αρκετά ευρωπαϊκά, όπως αυτό της Γαλλίας.

«Θέλετε την άποψή μου; Ειλικρινά δεν πιστεύω πως το πρωτάθλημα στη Σαουδική Αραβία είναι χειρότερο από τη Ligue 1. Πιστεύω ότι εδώ είναι πιο ανταγωνιστικό. Μπορούν να λένε ό,τι θέλουν αλλά εμένα αυτή είναι η άποψή μου. Παίζω έναν χρόνο εδώ και ξέρω τι λέω. Ήδη είμαστε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από τη Ligue 1», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρικ ΠΑΟ για να γλιτώσει τα 5 εκατ. για Μαξίμοβιτς - Νέα κρούση από Ελλάδα, όχι ο ΠΑΟΚ - "Βλέπει" Τοκόζ ο Τερίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags