Facebook Pixel Τεράστιο βήμα για 22χρονο Έλληνα μπακ - Τον ανακοίνωσε ομάδα της Ligue 1! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 10:42:00

Τεράστιο βήμα για 22χρονο Έλληνα μπακ - Τον ανακοίνωσε ομάδα της Ligue 1! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστιο βήμα για 22χρονο Έλληνα μπακ - Τον ανακοίνωσε ομάδα της Ligue 1! (ΦΩΤΟ)

Σπουδαία εξέλιξη στην καριέρα του ποδοσφαιριστή. Από την Serie B στη Ligue 1!

Ο Πάνος Κατσέρης θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στη Γαλλία. Ο 22χρονος Έλληνας αριστερός μπακ-χαφ ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη μεταγραφή της -έως τώρα- καριέρας του, αφού αποχώρησε από την ιταλική Serie B και την Καταντζάρο με προορισμό τη Ligue και τη Λοριάν, που ανακοίνωσε την απόκτηση του με τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Η γαλλική ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και δαπάνησε τρία εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Κατσέρη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του: 

"Είναι πραγματική ικανοποίηση για μένα το να υπογράφω στη Λοριάν. Ο σύλλογος μού προσφέρει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα από τα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να βρίσκομαι στο υψηλότερο επίπεδο.

Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτήν τη μεγάλη πρόκληση να κρατήσω τον σύλλογο στη Ligue 1. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αυτόν τον αγώνα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ικανοποιήσω την ομάδα, τους προπονητές μου, τους νέους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς.

Το να γίνω ο πρώτος Έλληνας παίκτης που φορά αυτή τη φανέλα με κάνει πραγματικά περήφανο κι ελπίζω να τιμήσω τη φανέλα και τη χώρα μου".

Ο Κατσέρης έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Πάβια, Νοσερίνα, Καβέζε, Αρντέα και Καταντζάρο, με την οποία μετράει 15 συμμετοχές και 1001 λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Serie B.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενόχληση Σαββίδη για Μαξίμοβιτς - Ο "Ρονάλντο 2" που έχασε η ΑΕΚ και θέλει ο Ολυμπιακός… λατρεύει τη Γλυφάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags