Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Ανατροπή με τον Εμπαπέ - Δεν έχει υπογράψει ακόμα στη Ρεάλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-19 18:04:00

Ανατροπή με τον Εμπαπέ - Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα στη Ρεάλ

Sportdog Team
Ανατροπή με τον Εμπαπέ - Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμα στη Ρεάλ

Τί συμβαίνει τελικά με τον Γάλλο σούπερ σταρ και την επικείμενη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης;

Μπορεί τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών να ήθελαν τον Κιλιάν Εμπαπέ να έχει ήδη υπογράψει ήδη πενταετές στη Ρεάλ, όμως οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη Γαλλία, η συμφωνία με τον Εμπαπέ δεν μπορεί να θεωρείται ακόμα τελειωμένη. Ναι μεν υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει καθώς ο Εμπαπέ δεν έχει υπογράψει ακόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «Cahiers du football» τονίζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε επικοινωνία προσπαθώντας να βρουν τη «χρυσή τομή».

Όσο για το γιατί δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές; Ο πρώτος λόγος φέρεται να έχει να κάνει με τα δικαιώματα της εικόνας του Εμπαπέ. Τόσο ο παίκτης όσο και η Ρεάλ θέλουν μεγαλύτερο ποσοστό και δεν τα έχουν βρει στον εν λόγω τομέα.

Ο άλλος λόγος έχει να κάνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο 25χρονος σούπερ σταρ θέλει να δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Γαλλίας έχοντας δώσει τον λόγο του και στον Εμανουέλ Μακρόν. Η Παρί του είχε δώσει το «πράσινο» φως ωστόσο από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσει στο Παρίσι θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τη Ρεάλ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags