Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένας influencer θα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί την εικόνα του Κιλιάν Μπαπέ
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-13 19:08:00

Ένας influencer θα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί την εικόνα του Κιλιάν Μπαπέ

Sportdog Team
Ένας influencer θα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί την εικόνα του Κιλιάν Μπαπέ

Αφού προστάτεψε το όνομά του και αρκετές από τις εμβληματικές φράσεις του, ο Γάλλος φορ μπορεί κάλλιστα να βρήκε ένα από τα πρώτα θύματά του.

Πράγματι, ο influencer της Μαρσέιγ, Μοχάμεντ Χένι, ανακοίνωσε στον λογαριασμό του στο Χ ότι του επιδόθηκε επίσημη ειδοποίηση για τη χρήση του ονόματος του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν για τα εστιατόριά του.

Κυκλοφόρησε πρόσφατα μια αλυσίδα φαστ φουντ, το Klüb Kebab , όπου μπορείτε να παραγγείλετε ένα μπιφτέκι  «στρογγυλό όσο το κρανίο του Μπαπέ». Μια αναφορά που δεν είναι πραγματικά προς το γούστο του παίκτη και της συνοδείας του, που ενημέρωσε τον Χένι, ότι έπρεπε να αφαιρέσει οποιαδήποτε αναφορά του παίκτη ή οποιαδήποτε απεικόνιση του στα εστιατόρια. του.

Ο influencer κατηγορείται συγκεκριμένα ότι χρησιμοποίησε το όνομα του αρχηγού της γαλλικής ομάδας για «εμπορικούς και προωθητικούς σκοπούς». Αυτή η χρήση μπορεί να χαρακτηριστεί ως «παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και της ιδιωτικής του ζωής» και μπορεί «να βλάψει τη φήμη του και τη δημόσια εικόνα του» , ενώ η εταιρεία του παίκτη εκμεταλλεύεται την εικόνα του τελευταίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags