Facebook Pixel Μας έστειλαν ηχηρό μήνυμα!
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-07 22:07:00

Μας έστειλαν ηχηρό μήνυμα!

Μας έστειλαν ηχηρό μήνυμα!

Με το εντυπωσιακό 8-1 επικράτησε η Βοσνία του Λιχτενστάιν εκτός έδρας και ξεκίνησε με το δεξί στον όμιλο που βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Με τη Βοσνία θα παλέψει για την πρώτη θέση του 7ου ομίλου η Ελλάδα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία. Η ομάδα του Σάφετ Σούσιτς στην πρεμιέρα της έκανε μεγάλη εμφάνιση επί του αδύναμου Λιχτενστάιν, διαλύοντας την αντίπαλό της με το εμφατικό 8-1! Όλα, είχαν κριθεί από το πρώτο ημίχρονο, όταν και οι Βόσνιοι ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0.

Ο Μισίμοβιτς με δύο γρήγορα τέρματα (26’, 31’) έκανε εύκολο το βράδυ για την ομάδα του, ενώ ο Ιμπίσεβιτς με δύο δικά του τέρματα (33’, 40’) διαμόρφωσε το 4-0 πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η βασική μας αντίπαλος για την πρώτη θέση του ομίλου, δεν έριξε τους ρυθμούς, έκανε το 5-0 με τον Τζέκο στο πρώτο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι με τον Κρίστεν μείωσαν στο 61' σε 5-1. Το γκολ αυτό όμως μάλλον... θύμωσε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με άλλα δύο γκολ του Τζέκο (64' και 81') και ένα του Ιμπίσεβιτς στο 83’ διαμορφώνοντας το τελικό 8-1.

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ: Γιέλε, Έρι, Κάουφμαν, Κίντανς, Στοκλάσα, Χάσλερ, Μπέργκμαϊερ, Φλατζ (46’ Κρίστεν), Έρνε (71’ Μπεκ), Χάσλερ, Πολβερίνο

ΒΟΣΝΙΑ: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Σούνιτς, Βρσάγιεβιτς, Πιάνιτς (79’ Βράνσιτς), Ιμπίσεβιτς, Μισίμοβιτς (79’ Σβράκα), Τζέκο, Ζαχίροβιτς (78’ Ίμπρισιτς), Σαλίχοβιτς, Βράνιες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags