Facebook Pixel "Ελλαδάρα με βροχή και κ-ΡΙΟ!" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-07 23:38:00

"Ελλαδάρα με βροχή και κ-ΡΙΟ!" (ΦΩΤΟ)

"Ελλαδάρα με βροχή και κ-ΡΙΟ!" (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρίζουν τα κορυφαία αθλητικά ελληνικά Media με την παλικαρίσια νίκη της Ελλάδας στη Λετονία, αφού η “γαλανόλευκη” με αυτό το αποτέλεσμα ξεκίνησε με το δεξί στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα δημοφιλέστερα ελληνικά αθλητικά sites:

Gazzetta.gr

Ελλαδάρα με βροχή και κ-ΡΙΟ!

Με φόρα από Πολωνία... βλέπει Βραζιλία! Η Ελλάδα έβγαλε ψυχή, έπαιξε μπαλάρα στο δεύτερο και έκανε την ανατροπή κερδίζοντας 2-1 στην Λετονία, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2014!

Sport24.gr

Ολική επαναφορά

Με το δεξί ξεκίνησε η Ελλάδα την προσπάθεια για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 1-2 μέσα στη Ρίγα της Λετονίας. Επόμενος στόχος η Λιθουανία και το 2 στα 2!

Contra.gr

Η καλή μέρα από την ανατροπή φαίνεται

Τα γκολ των Σπυρόπουλου και Γκέκα στο β' ημίχρονο αποκατέστησαν την τάξη και απέδωσαν ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Σκόντο" της Ρίγας. Η Εθνική Ελλάδας γύρισε (1-2) το ματς με τη Λετονία και έκανε καλό ποδαρικό στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2014.

Sport-fm.gr

Με «2» ζέσταμα για Ρίο!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Εθνική την προσπάθειά της να βρεθεί το καλοκαίρι του 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Τα γκολ των Σπυρόπουλου στο 57’ και Γκέκα στο 69’ ανέτρεψαν εκείνο του Τσάουνα από το σημείο του πέναλτι στο 42’ κι έφεραν τη νίκη με 2-1. Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα του Σάντος, που άντεξε τη βροχή, το γεγονός ότι βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ αλλά και τον τραυματισμό του Γιώργου Σαμαρά και μπήκε με το «καλημέρα» σε τροχιά… Ρίο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags