Facebook Pixel «Να νικάμε και ας μην σκοράρω...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-08 23:04:00

«Να νικάμε και ας μην σκοράρω...»

«Να νικάμε και ας μην σκοράρω...»

Αδιάφορο αφήνουν τον Φάνη Γκέκα τα ρεκόρ που... σπάει με τα γκολ που πετυχαίνει φορώντας την φανέλα της Εθνικής, καθώς για αυτόν μετράνε μόνο οι νίκες.

Διαβάστε ένα μέρος των δηλώσεων του στο contra.gr:

Μετά το γκολ στη Λετονία είσαι μόνος πια στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ (23 γκολ) στην ιστορία της εθνικής. Πόσο ρόλο παίζει για εσένα αυτή η επιτυχία και το ότι πλέον "κυνηγάς" μόνο Χαριστέα (25 γκολ) και Αναστόπουλο (29 γκολ);

"Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει πόσα γκολ θα βάλω και στο λέω ειλικρινά. Γενικά είναι ωραίο να σκοράρεις αλλά μέχρι εκεί... Πάνω από όλα η ομάδα. Αν μπορώ να βοηθάω με τα γκολ τότε είμαι πολύ χαρούμενος. Το γκολ πάντα δίνει ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές... Όμως σου λέω πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πόσα γκολ έχω και σε ποια θέση των σκόρερ είμαι."

Περιμένατε να συναντήσετε τόσες δυσκολίες στη Λετονία;

"Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε κι όμως βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από ένα πέναλτι. Θεωρώ ότι η νίκη μας ήταν δικαιότατη καθώς ήμασταν ανώτεροι από τους Λετονούς."

Η εθνική ομάδα μετά από μια διετία με τον Σάντος στο τιμόνι μπορεί να αρχίζει να παίζει και καλό ποδόσφαιρο;

"Η ομάδα διαθέτει ταλέντο και ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Και μπορούμε και θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, πάντα βέβαια σε συνδυασμό με το καλό αποτέλεσμα."

Μετά τη Λετονία, ακολουθεί η Λιθουανία. Ποια στοιχεία πρέπει να έχει η εθνική για να πάρει τη νίκη;

"Ο αγώνας με τη Λιθουανία είναι κομβικός γιατί με νίκη θα έχουμε κάνει το δύο στα δύο. Είμαστε φαβορί αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσουμε στο γήπεδο. Αν κάνουμε αυτό που πρέπει και αυτό που ξέρουμε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags