Facebook Pixel ''Δύο για... αλλαγή'' (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-11 23:56:00

''Δύο για... αλλαγή'' (ΦΩΤΟ)

''Δύο για... αλλαγή'' (ΦΩΤΟ)

Στη... νέα Εθνική υποκλίνονται τα κορυφαία ελληνικά αθλητικά Media μετά τη νίκη των παιδιών του Σάντος στο ματς με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Mundial.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα δημοφιλέστερα ελληνικά sites:


Gazzetta.gr

Αν έχεις... Νίνη διάβαινε!

Η εθνική... ξύπνησε πάλι στην επανάληψη και με γκολάρες του σούπερ Νίνη και του Μήτρογλου κέρδισε 2-0 την Λιθουανία κάνοντας το «2 στα 2» πριν τις... μάχες του Οκτώβρη!

Sport24.gr

Η Εθνική των νέων Ανδρών!

Οι πρώην "νέοι" Σωτήρης Νίνης και Κώστας Μήτρογλου, έγιναν "άνδρες" και καθάρισαν για την Εθνική στο Καραϊσκάκη με το 2-0 επί της Λιθουανίας που σφράγισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ

Contra.gr

Δύο και να καίνε

Δίδυμο υψηλών επιδόσεων αυτό του Σωτήρη Νίνη με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο συνδυασμός των δύο προσέφερε δύο γκολ στην Εθνική ομάδα που ντούμπλαρε τις νίκες της στο ξεκίνημα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2014 (2-0). Οι ακίνδυνοι Λιθουανοί άντεξαν ένα ημίχρονο.

Sport-fm.gr

Τα παιδιά της… αλλαγής!

Κάποτε η Εθνική ήθελε τον Γερμανό της, τώρα φαίνεται πως χρειάζεται την… αλλαγή της για να πάρει μπροστά. Με τον Μήτρογλου να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί με τον Νίνη να σημειώνουν από ένα γκολ και να κάνουν «σμπαράλια» την άμυνα των Λιθουανών, η Ελλάδα νίκησε 2-0 στο δεύτερο αγώνα της για τα προκριματικά του Μουντιάλ και βάζει πλώρη για Βραζιλία. Την πρώτη του συμμετοχή πριν κλείσει καν τα 18 πραγματοποίησε ο Χάρης Μαυρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags