Facebook Pixel «Τεσσάρα» με χατ-τρικ Πέδρο, άντεξε η Βουλγαρία!
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-12 23:08:00

«Τεσσάρα» με χατ-τρικ Πέδρο, άντεξε η Βουλγαρία!

«Τεσσάρα» με χατ-τρικ Πέδρο, άντεξε η Βουλγαρία!

Με τον Πέδρο να είναι σε φοβερό βράδυ, η Ισπανία πέρασε άνετα με 4-0 από την έδρα της Λευκορωσίας. Ισοπαλία χωρίς σκορ για Μολδαβία και Ουκρανία, άντεξε με 10 παίκτες στο 1-1 η Βουλγαρία κόντρα στην Δανία.

Οι "φούριας ρόχας" άνοιξαν το σκορ στο 12ο λεπτό με τον Άλμπα, ενώ στην συνέχεια πήρε... φόρα ο άσος της Μπαρτσελόνα. Στο 21' έκανε το 0-2, στο 69' το 0-3 και στο 87' έγραψε το τελικό 0-4!

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Βερέμκο, Ντραγκούν (79'Τσουκλέι), Μαρτίνοβιτς, Σιτόφ, Πιασκόνι, Τιγκόρεφ, Μπορντάτσεφ, Βολόντκο (46'Κίσλιακ), Χλεμπ, Ροντιόνοφ (65'Μπρεσάν), Φιλιπένκο.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος (70'Αλμπιόλ), Μπούσκετς, Καθόρλα, Άλμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Τσάβι (76'Βίγια), Φάμπρεγκας, Σίλβα (56'Ινιέστα), Πέδρο.

Στον όγδοο όμιλο, η Ουκρανία ήταν κάκιστη εκτός έδρας με την Μολδαβία, όμως πήρε την λευκή ισοπαλία, ενώ η Βουλγαρία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Δανία για τον δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Βουλγαρία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με την κεφαλιά του Ράνγκελοφ, ωστόσο στην συνέχεια έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπανταλόφσκι στο 27'. Οι Δανοί πίεσαν μετά από την αποβολή κι έφτασαν στο γκολ στο 40ο λεπτό με τον Νίκλας Μπέντνερ.

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Μιχαΐλοφ, Γ. Μίνεφ, Ιβάνοφ, Μποντούροφ, Ράνγκελοφ (61' Τόνεφ), Μιλάνοφ, Γκάτζεφ, Μανόλεφ, Μπανταλόφσκι, Ποπόφ (85' Μποζίνοφ), Ίλιεφ (35' Μιλάνοφ)

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Βάς (54' Μτιλίγκα), Άγκερ, Κίερ, Γιάκομπσεν, Κρον-Ντέλι, Έρικσεν (90+2' Γ.Πόουλσεν), Κβιστ, Κρίστενσεν (36' Κορνέλιους), Μπέντνερ, Ρόμενταλ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags