Facebook Pixel Πάρτι η Ολλανδία, «σφαλιάρα» για Τουρκία!
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-16 23:40:00

Πάρτι η Ολλανδία, «σφαλιάρα» για Τουρκία!

Πάρτι η Ολλανδία, «σφαλιάρα» για Τουρκία!

Την τρελή της πορεία στον τέταρτο όμιλο των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνέχισε η Ολλανδία, η οποία επικράτησε 4-1 εκτός έδρας της Ρουμανίας, τη στιγμή που η Τουρκία έχανε με 3-1 από την Ουγγαρία.

Η Ολλανδία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με κεφαλιά του Λενς, ενώ στο 29' ο Ίντι με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0! Η Ρουμανία παρόλο αυτά δεν το έβαλε κάτω και έφτασε στο 2-1 στο 40' με μακρινό σουτ του Μαρικά. Ωστόσο, Ολλανδία πέτυχε και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με το πέναλτι του Φαν ντερ Φάαρτ, ενώ στο 86' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσανού, Ταμάς, Γκοϊάν, Τσίριτσες, Ρατ, Μπουρκεάνου (61' Λαζάρ), Πιντίλι, Τόριε (64' Πόπα), Στάνκου, Γκρόζαβ (75' Μούτου), Μαρικά

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν Ράιν, Χέιτινχα, Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Φαν ντερ Φάαρτ (76' Αφελάι), Ντε Γιονγκ, Στρούτμαν, Νάρσινγκ, Φαν Πέρσι, Λενς.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ουγγαρία νίκησε 3-1 την Τουρκία και μπήκε στο... παιχνίδι της δεύτερης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24' με τον Ερντίνγκ, ωστόσο στο 31' ο Κόμαν έφερε γρήγορα το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και τελικά πήραν τη νίκη με γκολ του Σζαλάι στο 50' και του Γκέρα στο 58'.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Μπογκντάν, Έλεκ (45+3' Πάτκαϊ), Βάντσιακ, Καντάρ, Βάργκα, Σζαλάι, Μεσζάρος, Γκέρα, Κομάν (73' Κολτάι), Χάιναλ (77' Πιντέρ), Κορτσμάρ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βολκάν, Εγκεμέν, Καλντιρίμ, Εκισί (64' Σαραρέρ), Άλτιντοπ, Σαχίν, Εμρέ, Τουνάι (45+3' Γιλμάζ), Ερντίνγκ, Ερκίν (75' Μπουλούτ), Τοπράκ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Εσθονία πέρασε με 1-0 από την Ανδόρα και πανηγύρισε τους πρώτους της βαθμούς στην διοργάνωση.

ΑΝΔΟΡΑ: Γκόμες, Σαν Νικολάς, Λίμα, Βάλες, Γκαρσία, Αγιάλα (77' Ριέρα), Βιέιρα, Λορένθο, Πουγιόλ, Μορέιρα (69' Κλεμένετ), Σίλβα (80' Ε.Γκαρσία).

ΕΣΘΟΝΙΑ: Παρέικο, Κρουγκλόφ, Κλάβαν, Ραν, Σισόφ, Κινκ (83' Ογιάμαα), Λιντπέρε, Βασίλιγεφ, Πούριε (69' Πουρί), Νεέμελο (46' Βανκ), Όπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags