Facebook Pixel Ο Σάντος, η γκόμενα και το ελικόπτερο!
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-16 12:00:00

Ο Σάντος, η γκόμενα και το ελικόπτερο!

Ο Σάντος, η γκόμενα και το ελικόπτερο!

Το σπάσιμο. Να σε καλέσουν στην εθνική ομάδα για το μουντιάλ και πριν φύγει η αποστολή για τη Βραζιλία να σε αποκλείσουν. Το σπάσιμο, του σπασίματος, ω σπάσιμο.

Μεγάλο παράσημο για τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή η συμμετοχή σε μουντιάλ. Το φοράει για 10-15 χρόνια, όσο διαρκεί στη συνέχεια η καριέρα του. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο στο βιογραφικό του.

Πέρα απ΄ αυτό. Τελειώνει το πρωτάθλημα σπατσάρουν και τα play-off και έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς. Να ρίξεις τις βουτιές σου στη θάλασσα. Να χαλαρώσεις με την κυρά, την γκόμενα. Όχι να σε καλούν στην εθνική και να σε αποκλείουν. Να σου χαλάνε τις διακοπές. Είπαμε. Το σπάσιμο.

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τελικά τους 30, όπως είχε υποχρέωση και σύμφωνα μ΄ αυτά που είπε, τη Δευτέρα κιόλας, την επόμενη των εκλογών θα έχει δώσει σταυρό προτίμησης στους 23. Οι 7 όχι υπέροχοι ελεύθεροι για τα μπάνια του λαού.

Θυμήθηκα εκείνον τον περίεργο Ραημόν Ντομενέκ, προπονητή της εθνικής Γαλλίας, έναν ανέκφραστο τύπο, σίγουρα κρυφοσαδιστή και ανέραστο. Πήρε τους 30 σε ξενοδοχείο στις Άλπεις, παρακαλώ, και μετά από λίγες ημέρες είχε σκηνοθετήσει την αποπομπή των επτά. Είχε κανονίσει να τους πάρουν με ελικόπτερο και κοζάρισε τις αντιδράσεις των αποκλεισμένων διεθνών όταν τους κτυπούσε την πόρτα του δωματίου τους λέγοντας τους "Έξω!".

ΜΥΘΙΚH ποδοσφαιρική μορφή έρχεται στην εθνική ομάδα, γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags