Facebook Pixel Δεν προχωρά του Γκουιντολίν...
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-20 13:21:00

Δεν προχωρά του Γκουιντολίν...

Δεν προχωρά του Γκουιντολίν...

Ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στη λίστα των υποψήφιων αντικαταστατών του Φερνάντο Σάντος, στον πάγκο της εθνικής Ελλάδος.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Ουντινέζε, με την οποία δεσμεύεται έως το 2017, ενώ οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του φτάνουν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δύσκολα θα καλύψει η ελληνική ομοσπονδία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι επιλογές των ιθυνόντων της ΕΠΟ έχουν περιοριστεί σε τρεις επιλογές. Αυτές είναι οι Μάρτιν Γιόλ, Μάρκο Ταρντέλι και Χουάντε Ράμος. Με τους δυο πρώτους έχουν γίνει αρκετές επαφές, ενώ σύντομα θα υπάρξουν επαφές και με τον Ισπανό προπονητή. Στην ελληνική ομοσπονδία έχει προταθεί και ο Φαν Ντεν Μπρομ, του οποίου η περίπτωση εξετάζεται ως εναλλακτική λύση.

Από εκεί και πέρα, η ελληνική ομοσπονδία θα συνεχίσει να αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση για τη θέση του προπονητή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Στόχος της ΕΠΟ είναι να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα σύντομα, έτσι ώστε να είναι έτοιμη η διάδοχη κατάσταση στην εθνική, μετά το τέλος του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags