Facebook Pixel Σωστά ο Μόρας, κρίμα για Σιόβα
Ποδόσφαιρο
| 2014-05-21 22:06:00

Σωστά ο Μόρας, κρίμα για Σιόβα

Σωστά ο Μόρας, κρίμα για Σιόβα

Δεν υπάρχει αποστολή εθνικής ομάδας εν όψει μιας μεγάλης διοργάνωσης, η οποία να μην έχει μια έκπληξη. Αλλοτε μεγαλύτερη, άλλο μικρότερη. Είτε για κάποιον που κόπηκε, είτε για κάποιον που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ετσι και στην περίπτωση της Εθνικής μας λοιπόν, υπάρχουν ονόματα που θα συζητηθούν για την είσοδό τους στην αποστολή, όσο και επειδή δεν συμπεριλήφθησαν στην τελική 23άδα. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ είναι ο παίκτης που κέρδισε την εκτίμηση του Φερνάντο Σάντος μετά την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε με τη Βερόνα στο Καμπιονάτο. Επειτα από τρία χρόνια, επιστρέφει στην Εθνική και θα αποτελέσει μέρος της προσπάθειας των Ελλήνων στα γήπεδα της Βραζιλίας, έχοντας μάλιστα πάρα πολλές πιθανότητες να δώσει λύσεις βασικού κεντρικού αμυντικού στον ομοσπονδιακό μας τεχνικό.

Ο ΣΙΟΒΑΣ δεν είναι στην αποστολή και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα ότι κόστισε στον Σάντος. Ο Πορτογάλος αφιέρωσε μεγάλο μέρος της συνέντευξης Τύπου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει γιατί δεν συμπεριέλαβε τον παίκτη του Ολυμπιακού στα πλάνα του. Από τη στιγμή που δεν τον είδε αγωνιζόμενο ούτε ένα λεπτό έστω σε ένα φιλικό, δεν μπορούσε να έχει ξεκάθαρη εικόνα και να τον καλέσει.

Ο ΝΙΝΗΣ είναι μια περίπτωση που μαζί με τον Φορτούνη βρίσκονται σε ξεχωριστή κατηγορία. Ο πρώτος πληρώνει τις επιλογές του όσον αφορά τους συλλόγους, τους οποίους επέλεξε να αγωνιστεί και η αλήθεια είναι ότι ο καλός Νίνης θα λείψει. Ο Φορτούνης αν και ήταν το πρόσωπο που μας εξέπληξε με το ποδοσφαιρικό του θράσος στο Euro 2012, δεν «έχτισε» πάνω σε αυτό το γεγονός με την επιστροφή του στην Ελλάδα -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να δείχνει η κατάλληλη ευκαιρία αναγέννησής του.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags